Робота майстром: особливості та напрямки*

Робота майстром: особливості та напрямки*
Робота майстром – один із найбільш популярних напрямків на ринку праці. При цьому уявлення про професію дуже розмите, тому що сюди відноситься як працівник, що робить манікюр, так і одяг, що ремонтує. Асортимент вакансій неймовірно широкий. Тому в цій статті пропонуємо окремо поговорити про найбільш популярні напрямки.

Перегляньте можливі вакансії ви зможете на сайті JOBS.UA. У каталозі знаходяться оголошення від роботодавців, яким потрібен команда майстер в Києві за такими напрямками: б'юті, ремонт техніки або одягу, перетяжка меблів, сантехнічні роботи та ін. Великий вибір вакансій дозволить вибрати максимально відповідний варіант. Уважно читайте описи, залишені роботодавцем. Це створить правильне уявлення про роботу.

Майстер нігтьового сервісу


Даний спеціаліст надає послуги зі створення манікюру або педикюру, догляду за нігтями та шкірою рук (ніг). Майстер спеціалізується на вигадуванні та втіленні у життя красивих сюжетів. До його завдань входить виконання таких видів манікюру:

• обрізного;
• європейського;
• апаратного;
• американського та ін.

Майстер повинен не тільки дотримуватись правил гігієни, але й розбиратися в матеріалах, використовуючи якісні склади. Необхідно знати техніки нанесення лаків та методики їх розподілу по нігтьовій пластині. Ще важливо грамотно знімати покриття, щоб не зашкодити нігті. Саме такі навички повинен мати фахівець для гарантованого отримання хорошої роботи з гідною заробітною платою.

Майстер пошиття та ремонту одягу


Це одна з найбільш популярних галузей, тому влаштуватися на хорошу посаду не важко. Роботодавцем може бути власник як невеликого ательє, і фабрики з пошиття текстильних виробів. Претендент на вакансію повинен мати навички в користуванні швейними приладами (машинками, оверлоками тощо). Є вакансії для фахівців із підготовки викрійок одягу. Якщо йдеться про невеликий ательє, то всі функції виконує одна людина, тому слід володіти універсальними навичками.

Майстер з перетяжки меблів


Професія має свою специфіку та вимагає високої кваліфікації працівника, який виконуватиме оновлення м'якої оббивки. У процесі залучається спеціальне обладнання та інструменти. Наприклад, потрібно вміти користуватися пресом, який використовується для натягу покриття. Якщо ви володієте відповідними навичками, вмієте виконувати заміну оббивки і маєте досвід роботи, у вас не важко підібрати вакансію на JOBS.UA.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.