Томаха - суші з доставкою від мережі популярних ресторанів Києва*

Томаха - суші з доставкою від мережі популярних ресторанів Києва*
Томаха – мережа ресторанів у Києві та області, яка працює на доставку готових страв, пропонуючи при цьому величезний вибір страв японської кухні. Зокрема, смачні суші та роли в Києві, які користуються особливою популярністю, можна купити саме тут.

Чому клієнти віддають перевагу Томаху?


Сьогодні у столиці кафе та ресторани, що пропонують суші меню, можна зустріти на кожному кроці. Японська кухня перестала бути екзотикою для українців, але як зробити найкращий вибір серед такої кількості пропозицій?

Замовляючи страви японської кухні в Томаха, ви робите правильний вибір. Ця мережа ресторанів має свої переваги, що дозволяють їй займати провідні позиції:

• ви отримаєте тільки свіжі суші або роли, кухар приступить до їхнього приготування відразу після отримання заявки;

• у приготуванні використовуються лише свіжі інгредієнти, ми завжди співпрацюємо з перевіреними постачальниками та ретельно відбираємо продукти;

• приготування проводиться тільки за перевіреними рецептами, у строго вивірених пропорціях, тому що ми хочемо запропонувати нашим клієнтам найкращі страви традиційної японської кухні.


Спробуйте інші страви японського меню


Звичайно, роли та суші – найбільш популярні, але також варто спробувати й інші страви, які пропонує Томаха. Це традиційні японські супи, око, десерти. Якщо ви не вживаєте в їжу м'ясо, рибу, морепродукти, вам є спеціальне вегетаріанське меню. Спробуйте вегетаріанські роли, є кілька варіантів на вибір.

Швидка доставка від Томаха


У компанії є виробничі цехи у різних районах Києва, у кожному районі є точка, де ви можете забрати замовлення самостійно. Кур'єри працюють оперативно. У кожного є термосумка, яка дозволяє доставити страви в первозданному вигляді, а якщо ви замовляєте гарячі страви, вони збережуть потрібну температуру. Замовлення після прийняття передається до точки, яка знаходиться найближче до місця, вказаного клієнтом.

Якщо трапиться форс-мажор, кур'єр застрягне в пробці, вас обов'язково повідомлять про це, а також час, коли його слід очікувати.

Відповідність якості та ціни


Якщо вам потрапили роли за сумнівно низькою ціною, швидше за все, це продукт низької якості. Свіжі овочі та морепродукти, якісний рис, не коштуватимуть дешево.

Клієнтам надається можливість заощадити навіть при використанні високоякісних продуктів. Іменинники можуть розраховувати на знижку на День народження, ви також заощадите, якщо заберете замовлення самостійно з найближчої точки.

Багате меню ресторану знаходиться у постійній розробці. Регулярно з'являються нові блюда, нові різновиди ролів. Ви завжди знайдете для себе оптимальний варіант за прийнятною ціною. Замовляйте суші, роли, сети та інші позиції меню. Це чудова можливість порадувати себе та близьких смачною їжею, заощадивши час, та без істотних витрат. Страви країни Вранішнього сонця підходять для будь-якого свята. Якщо замовити традиційну японську їжу, ви оціните її свіжість і чудовий смак, і станете клієнтом Томаха надовго.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.