Волинського тренера, якого підозрюють в розбещенні спортсменок, взяли під варту

Волинського тренера, якого підозрюють в розбещенні спортсменок, взяли під варту
Очільника волинської волейбольної жіночої команди та екскерівника обласної дитячо-юнацької спортивної школи 72-річного Богуслава Галицького, якому оголосили підозру у розбещенні неповнолітніх підопічних, взяли під варту на 30 діб без права внесення застави.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Суд відбувся сьогодні, 8 липня.

Нагадаємо, слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку.

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії. Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Діагноз" цього курйозного випадку - "синдром" спорЦмена, який не може побороти спокусу перед молодим жіночим тілом. Плюс (як і в абсолютної більшості спорЦменів), мізки північного оленя в суміші з мізками українського дятла. Чи, скажімо, зозулястої курки.
Відповісти
Яке кончане,що тьолок на дворі мало?
Відповісти
Він цим почав займатись ще років 25 тому, як тільки став директором спортшколи і головним тренером. Всі тренера, з якими він працював, знали про це і мовчали! Добре, що хоч зараз посадили.
Відповісти
Останні новини
Волинського тренера, якого підозрюють в розбещенні спортсменок, взяли під варту
08 липень, 2022, 19:26