За сприяння спілки журналістів для ЗСУ придбали рації, збір коштів триває

За сприяння спілки журналістів для ЗСУ придбали рації, збір коштів триває
Для підшефної 2-ої роти, де служить журналіст, очільник Журналістського фонду Національної спілки журналістів України Дмитро Богуславський, волонтерка з Білої Церкви Аліна Резчик придбала дві рації. 55 тисяч гривень удалося зібрати за сприяння НСЖУ.

Про це інформують на сайті спілки.

– Хочу подякувати всім понад 50 людям, хто приєднався до збирання коштів для наших хлопців. Люди, ви мегакруті! – сказала в коментарі пресслужбі НСЖУ волонтерка. – Робімо все можливе, щоб уберегти наших хлопців, щоб їм легше воювалося з тими покидьками, які посягнули на нашу Україну і на наше життя!



На жаль, через збільшення вартості долара ціни на рації також зросли. Тож замість запланованих 4-8 апаратів удалося придбати тільки 2. Крім того, це не «Motorola», а її аналог. Аліна Резчик дякує продавцям за зроблені максимальні знижки. Привезти подарунки бійцям волонтерка планує вже найближчими днями.

– Для нас, журналістів, допомогти підрозділу, в якому воює колега, – справа честі, – переконаний голова НСЖУ Сергій Томіленко. – Збір коштів триває, бо хлопцям потрібні ще рації. Закликаю всіх долучитися до цієї справи, бо потреба в раціях у бійців велика.

Реквізити для допомоги такі:

5375414116232710 Монобанк. Резчик Аліна Анатоліївна

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.