Перевірка пасажирського транспорту на Волині: які виявили порушення. ФОТО

Перевірка пасажирського транспорту на Волині: які виявили порушення. ФОТО
На Волині за три тижні профілактичних заходів на пасажирському транспорті волинські патрульні перевірили майже 400 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Поліцейські управління спільно із іншими службами під час інспектування громадського транспорту виявили близько 150 порушень законодавства водіями маршрутних транспортних засобів.

Особливу увагу інспектори відділу безпеки дорожнього руху звертають на нелегальні перевезення. Відтак, від початку проведення перевірок вже склали 2 протоколи за порушення порядку провадження господарської діяльності.

Ще 31 адміністративний матеріал винесли за технічний стан транспортних засобів, 18 — через порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів та 21 — через здійснення пасажирських перевезень без погодження з уповноваженим підрозділом Нацполіції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отжим маршрутів продовжується навіть під час війни ахаха
Відповісти
Легше бути нелегалом і всі їхні перевірки в сраці мати!!! І нікому нічого не плати ! Вони цього добиваться бо нелегалів в них закону не має накласти штраф, а ті хто на армію автобуси,податки,робочі місця оті злісні перевізників їх потрібно нагінати
Відповісти