Які послуги друкарні «Дизайн-Прінт Україна» ви можете замовити*

Які послуги друкарні «Дизайн-Прінт Україна» ви можете замовити*
Друкована продукція використовується для реклами, інформування, створення іміджу, просування компанії. Візитки, буклети, флаєри випускають для того, щоб роздавати їх на вулицях, дарувати відвідувачам, потенційним та існуючим клієнтам. Сувенірні товари (на зразок магнітів, пазлів з корпоративною символікою) підкреслюють престиж та креативність фірми. Друкована продукція має виглядати оригінально, запам'ятовуватися. Краще створювати її з нуля у професійній друкарні.

«Дизайн-Прінт Україна» займається виготовленням та печаткою паперової іміджевої, рекламної, інформаційної продукції. Має в своєму розпорядженні сучасне промислове обладнання, виконує повний цикл робіт, включаючи після друкарську обробку виробу. Дотримується стандартів та норм виробництва, суворо контролює якість. Завжди вкладається у узгоджені терміни.

Які послуги надаються


Друкована продукція потрібна кожній компанії. З її допомогою нові фірми повідомляють про своє відкриття, бажають прийти, подивитися, купити товари. Листівки, флаєри друкують з нагоди виходу нової колекції, переїзду, відкриття офісу. Типографія «Дизайн-Прінт Україна» вирішує завдання будь-якої складності. Тут працюють професійні дизайнери та інші фахівці, які готові створити унікальний виріб.

Типографія виконує замовлення у промислових масштабах. Навіть найбільші тиражі робляться швидко завдяки спеціальному обладнанню та підготовленому персоналу. Надаються такі послуги:

Виробництво упаковок, харчових боксів. Випускаються вироби з картону, зокрема з логотипами, подарункові. Можна замовити спеціалізовану упаковку (для тортів, косметики), а також паперові пакети;

• виготовлення сувенірної продукції – магнітів на холодильник із корпоративною символікою. Це добрий варіант для подарунка від компанії новому клієнту, співробітнику, діловому партнеру;

• випуск наклейок з логотипом та іншою рекламною поліграфією. Її наявність необхідна кожної фірми, бажаючої залучити більше замовників чи покупців, вигідно розповісти себе;

• виробництво книг, журналів, пазлів, POS-матеріалів.

Типографія надає послуги з нуля, тобто займається розробкою дизайну та підготовкою макета до друку. Враховуються всі вимоги та побажання замовника, а також сучасні тенденції у рекламі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які послуги друкарні «Дизайн-Прінт Україна» ви можете замовити*
13 серпень, 2022, 17:51