«Паркохами» у Луцьку заплатять подвійні штрафи

«Паркохами» у Луцьку заплатять подвійні штрафи
Луцькі муніципали відправили партію постанов на примусове стягнення до Державної виконавчої служби щодо порушників, які паркували автівки на платній стоянці, але не платили.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Муніципали підготували сотні заяв про примусове виконання постанов у справах про порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

З боржників в порядку примусового виконання буде стягнуто подвійний розмір штрафів.

«На фото – боржники, що мають по 30, 40, 60, 70 постанов за неоплату користуванням паркувальним майданчиком для платного паркування транспортних засобів по вулиці Карпенка-Карого, 1. Порушники зумисно та зухвало не оплачували вартість послуг з користування майданчиком для палатного паркування, чим порушили вимоги частини 1 статті 152-1 КУпАП», – йдеться у дописі.

Як зазначили у департаменті мунварти, певні власники авто отримали штрафи у десятки тисяч гривень: 16 400,17 600, 31 600 і 57 600 грн. Тепер з них стягнуть кошти у подвійному розмірі та додатково ще кошти за витрати на облік цих правопорушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Платна парковка біля варшавського ринку взагалі незаконна. Там одночасно знак "зупинка і стоянка заборонена" і знак платної парковки. Як це узгоджується? І вишенька на торті - під мостами (а там якраз пішохідний міст) зупинка і стоянка заборонена - як там організували платну парковку на порушення правил дорожнього руху?
Відповісти
Ой, програєте суди, по цих виконавчих провадженнях. Більшість з них, я гарантую.
Відповісти