Луцький стадіон «Авангард» передадуть місту

Луцький стадіон «Авангард» передадуть місту
Луцький стадіон «Авангард» безоплатно передадуть місту. З відповідною пропозицією до міської влади звернулися власники стадіону та запропонували укласти відповідну угоду про пожертву.

Таке рішення про готовність прийняти у власність стадіон ухвалили депутати Луцької міської ради під час чергової сесії 31 серпня.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що це важливий крок, адже перебування стадіону в комунальній власності дає можливість залучати для його реконструкції та подальшого розвитку кошти міжнародних організацій та державного бюджету. А це – формування позитивного іміджу міста, інвестиції в економіку громади і її розвиток.

До того ж Федерація з легкої атлетики України зверталася до міського голови, аби порушити це питання. Зважаючи на це, Луцьк має шанси стати легкоатлетичною столицею України, бо й минулі роки «Авангард» неодноразово приймав всеукраїнські та міжнародні першості з цього виду спорту.

За словами міського голови Ігоря Поліщука, у планах — створення комунального підприємства, тому що стадіон — це великий комплекс господарських споруд, велика земельна ділянка, яка потребує догляду. “Попередньо мав зустріч з віце-президентом Федерацією легкої атлетики України Володимиром Рудюком, весною до нас завітає голова Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Себастьян Коу, він зацікавлений, аби в нашому місті відбувався чемпіонат з легкої атлетики”, - наголосив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рука руку миє.Поліщук раб Палиці.Як вони дурять народ!
Відповісти
ДУРЯТЬ
Відповісти
А у чиїй власності він перебував і коли його продали і за скільки,недомер не підскаже...цей "феодалізм" вже дістав,навіть під час війни,бо дійсно дістав.
Відповісти
Паралельно знищили ФК Волинь.
Відповісти
"Луцький стадіон «Авангард» безоплатно передадуть місту".

Алло, гараж! У вас кукуха поїхала?
Стадіон у комунальній власності був і є. Лише переданий в оренду Паліце і Ко на 49 років.

Це у вас логіка, що вже місто Паліце має платити за свою власність?

А землю під "Спортлайф" за яку ціну хапнув Паліца?

А виплатити неустойку місту за достроковий розрив договору оренди і виплатити ринкову вартість землі під Спортлайф не треба?
Відповісти
Та стадіон в міській власності!!!
Про яку "безоплатну" передачу ви пишете???!!!
Відповісти