Представником Президента України у Верховній Раді став волинянин

Представником Президента України у Верховній Раді став волинянин
Президент України Володимир Зеленський призначив уродженця Волині Федора Веніславського Представником Президента України у Верховній Раді України.

Про це йдеться у офіційному указі президента №645/2022.

Іншим указом Володимир Зеленський звільнив Веніславського від виконання обов'язків Представника Президента України у Конституційному Суді України.

Довідково:

Федір Веніславський народився 16 травня 1969 року у селищі Олика Ківерцівського району Волинської області. Кандидат юридичних наук, доцент. Викладач кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Фахівець у галузі державотворення та прав людини. Очолював Харківську громадську Люстраційну палату. Представник Президента України Володимира Зеленського у Конституційному Суді України. Брав участь в законопроектній роботі, готував висновки за справами, що перебувають у провадженні Конституційного Суду України. Від імені правозахисних організацій неодноразово відстоював права людини в судах, надавав безкоштовні юридичні консультації соціально незахищеним верствам населення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.