На Волині священник УПЦ МП судиться з батьком загиблої на війні медички і вимагає грошей

На Волині священник УПЦ МП судиться з батьком загиблої на війні медички і вимагає грошей
У селі Обенижі, що на Турійщині, священник УПЦ МП Святослав Чижук судиться з батьком загиблої на війні медички Олени Созонюк.

Про це повідомила сестра загиблої- Ольга Созонюк.

Дівчина розповідає, що свянник звинувтив її батька у тому, що через нього втратив церкву і тепер через суд намагається отримати гроші. Церква цього села нещодавно перейшла до ПЦУ.

Судові засідання уже тривають. Наступне заплановане на 3 листопада.

«За словами священника мій батько побив його, але немає ні побоїв, ні синців. Також він казав, що ми отримали гроші за мою сестру Олену Созонюк, яка загинула на війні третього вересня, і можемо йому заплатити. Коли Олена була жива і приїхала в село останній раз, він до неї сказав: "Ти ще жива?" Ось ким потрібно бути, аби таке говорити? Тепер він судиться з моїм батьком, бо той спровокував його словами. Цитую: «Ти ж за доньку отримав гроші, можеш мені виплатити, я ж не боюся нікого і нічого, навіть Бога!», - розповідає сестри загиблої медички.

Також за її словами, у червні Чижук вдарив по голові побратима Олени Созонюк, і кричав: «Я рускій поп, ударь меня, я ж за рускій мір». Каже, при зміні церкви на українську він відкрито заявляв: «Виженете мене, на ваші хати бомби полетять», а одна з його прихожанок сказала: «Як прийдуть чечени моїй мамі першій відріжуть голову, бо її дочка в лавах армії».

Як пише ВСН, наразі Ковельський міськрайонний суд розглядає дві кримінальні справи, де потерпілим є згаданий Святослав Чижук.

Василя Созонюка обвинувачують у завданні йому легких тілесних пошкоджень, а в іншій справі Валерія Зубчука - у побоях та мордуванні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При чижуку в Обенижах була церква САТАНИ!!!
Відповісти
Олена зимою на полігоні била щодня дівчину дрючком для буржуйки, кулаками, полінами дров, бо вона фізично не могла після операції носити дрова. Розпускала брехливі плітки про колег, за що її перевели в іншу роту. Гадала на картах таро всім бажаючим. Часто по ночах по барах Володимира тусила замість того, щоб їхати до дитини. Діставала батька своєї доньки за гроші, коли той приймав участь у важких боях у Золотому. Недивно, що сімя її скандальновідома.
Відповісти
Які прихожани - такі і попи.
Відповісти
Чому ти коли коли бачив на свої очі що вона била, не заступився? Чи може тебе і близько не було на полігоні і ти звичайне брехло?
Відповісти
Що за маячня? Знаю Святослава Чижука особисто, та він же комара не образить! Прекрасна людина! Ніколи не чула від нього ні про який руській мір, таких патріотів своєї батьківщини ще пошукати треба!
Відповісти
Що за маячня? Перед публікацією ви хоч якось цікавитесь про достовірність інформації???
Відповісти
Бред сивої кобили
Відповісти
Брехня то все ,- як вам не соромно таке писати?
Відповісти
Останні новини
На Волині священник УПЦ МП судиться з батьком загиблої на війні медички і вимагає грошей
30 жовтень, 2022, 07:11