У Луцьку ліквідовують прориви на тепломережах. ВІДЕО

У Луцьку ліквідовують прориви на тепломережах. ВІДЕО
Станом на 7 листопада через витоки на тепломережах тепла немає у 29 будинках Луцька. Вісім витоків сталися на зовнішніх тепломережах і один на внутрішньобудинковій мережі.

Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на речника державного-комунального підприємства "Луцьктепло" Антона Безносикова.

З його слів, тепло подали у 684 житлові будинки із 759. У 46 будинках цього року встановлювали нові індивідуальні теплові пункти, зараз їх вводять в експлуатацію і через це відсутнє опалення. Наразі в обласному центрі працюють 43 котельні, які забезпечують споживачів міста тепловою енергією та гарячою водою.

Поблизу обласного театру ляльок працівники підприємства "Луцьктепло" виявили витік на тепломережі.

У будинку, що на вулиці Богдана Хмельницького, 20 тепла ще немає, а в обласному театрі ляльок, що розташований поруч, є.

Речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков каже, що 80% трубопроводів обласного центру перебувають в аварійному стані, вони вичерпали свій термін експлуатації. Додає: підприємство не має ресурсів на капітальний ремонт мережі. Наразі працівники "Луцьктепла" працюють в режимі аварійних робіт, ліквідовуючи місця витоків, а не замінюючи усю протяжність теплової мережі від теплової камери до теплової камери.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.