У Луцьку громадянину Росії не надали дозвіл на землю

У Луцьку громадянину Росії не надали дозвіл на землю
До Луцької міської ради звернувся громадянин Російської Федерації Сергій Дем’яненко з клопотанням на розроблення проекту землеустрою на відведення земельної ділянки на вулиці Грекова, 14, орієнтовною площею 0,07 гектара.

Відповідне рішення розглянули на черговому сесійному засіданні Луцької міськради 30 листопада, пише ВСН.

Чоловік має договір купівлі-продажу цієї ділянки з житловим будинком ще від 2001 року, а також йому видали посвідку на постійне проживання у 2020-у році відповідно до урядової постанови про захист націнтересів за майбутніми позовами Україна у зв’язку з військовою агресією РФ.

Рішення про надання чоловіку дозволу депутати не підтримали.

«Ми воюємо з Росією, а тут громадянин РФ подає таке звернення. Можливо формально там все правильно, але коли інші країни накладають санкції на Росію, ми не можемо дозволити собі такі кроки. Якщо людина живе тут тривалий час, то вона повинна прийняти українське громадянство, прийти до сесійної зали й розказати, чий Крим, хто такий Путін і лише тоді здавати документи», - зазначив депутат Андрій Лучик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я б шановному Андрію Лучику розповіла як треба ізвернутись, щоб отримати хочаб тимчасову посвідка, а не пмж. Але якщо можна подати заявку на громадянство при воєнному стані, то приду до нього хоч завтра)
Відповісти
Взагалі, сам факт про те, що якийсь задрипаний кацап, який мешкає на Волині з 2000-го року без українського громадянства (не хоче його мати), звернувся до ради міста з проханням про землю, смердючий в принципі. Смердючий і дикий. Уявіть собі картину, що десь у Ростові чи в Мухосранську виявився українець без громадянства і просить у місцевої влади землю? Такого навіть уявити не можна. Цікаво, що б залишилось від цього українця?! Кістки і кубічний метр землі. Нехай цей вошивий азіат негайно повертається в рашу і просить землю десь в Хбаровському краї чи на Сахаліні. Чи в будь-якому іншому місці - вся раша заросла бурянами і землі достатньо. А Лучик-молодець! Патріотично.
Відповісти