Де на Волині завтра, 2 грудня, не буде світла. ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ

Де на Волині завтра, 2 грудня, не буде світла. ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ
2 грудня на Волині застосовуватимуть стабілізаційні вимкнення електроенергії.

Про це інформує ПрАТ «Волиньобленерго».

НАТИСНІТЬ ТУТ, АБИ ОЗНАЙОМИТИСЯ З ГРАФІКОМ

«Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається», - йдеться у дописі.

Ситуація, зауважують, динамічна - можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.

Наразі, додають, «Волиньобленерго» здійснює максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури.

«Нагадуємо про необхідність заощадливого використання енерговитратних приладів для запобігання перевантаження електромереж та аварійних вимкнень», - зазначають у «Волиньобленерго».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так графік на 01.12.22 і даже й так з неба взятий!
Відповісти
Не вводьте людей в оману!!!!!
Відповісти
за посиланням інформація на 1 грудня!!!
Відповісти
Не правда! Знущання якесь з людей. Світло дали лише 4 години на добу
Відповісти
Як тільки довірили складати графіки в обленерго .... ПОЧАЛОСЬ. Графік один вимикають по іншому, КОМУ ВИ ПИШЕТЕ ЦІ ГРАФІКІ???
Можливо потрібно зв'язатися з Киевом? Може ви тоді зрозумієте що вінйа і люди вам вірят.... ВІРИЛИ???!!!
В мене котел ГАЗОВИЙ працює на електро (запал, кнрорль роботі, насос для тиску в системі). Я розумію що система пошкоджена, я нічого на маю проти графіків, АЛЕ ПРОТРІБНО їх дотримуватися. Я вже сказав про котел, а я іще й ШНВАЛІД 1 "А" група, я на колясці пересуваюся. Ви розумієте що це значить???
Відповісти
Чому Боровичі, Грузятин, і сусідні села взагалі немає в списках, світло виключають на цілий день,, ніякого попередження коли вимкнуть, коли назад ввімкнуть, хочеться мати хоча б приблизний графік і знати.
Відповісти
ці місцеві "опариші" з обленерго на власний розсуд вимикають електроенергію,2 години на добу тільки вмикають.В Ковелі ще й по підприємцях ходять
Відповісти
Не пишуть у графіку вулицю а вимикають коли хочуть!!! Скажіть людям правду!
Відповісти
Всіх вулиць нема!!!
Відповісти
придурки брехливі
Відповісти
Що з графіком, що без графіка. Краще не "трудіться". В інших установах та організаціях за такі"графіки" відповідальних звільняли з роботи. Краще вже не позортесь.
Відповісти
Ви подуріли там? Ви взагалі не дотримуєтесь ані слова, так і про відімкнення через перенапруження, то що перенапруша постійно в той самий час відбувається щодня?
Відповісти
Ви хоть читаєте те, що пишете?? Де там графік на 02.12?? Його там і не було. Ваші публікації не те що часу не варті, вони розорять все видання, позорище !!!
Відповісти
Де с.Четвертня Годомичі пишіть будьласка всі села
Відповісти
А от мені цікаво,чому ні одної відповіді обленерго не дало на всі ці запитання від людей,що за ігнорування,і що за неповага до народу.Ми розуміємо всі що зараз війна,і комусь ще гірше ніж нам.Але ж можна взагалі ті графіки не робити якщо немає чіткого часу,тоді б і не було претензій
Відповісти
Таке враження що Волинь обленерго на рфію працює, графіки невідповідні, місто відключають значно рідше ніж навколишні села, є елітні райони які взагалі не відключають. Додзвонитися неможливо
Відповісти
Останні новини
Де на Волині завтра, 2 грудня, не буде світла. ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ
01 грудень, 2022, 22:10