У Ковелі компанія «Бренвель» привітала дітей загиблих на війні Героїв із різдвяно-новорічними святами

У Ковелі компанія «Бренвель» привітала дітей загиблих на війні Героїв із різдвяно-новорічними святами
23 грудня у Ковелі відбувся великий благодійний захід на підтримку дітей Ковельської територіальної громади, батьки яких загинули під час виконання бойових (службових) завдань, захищаючи Україну від збройної агресії країни-терориста. Дітям подарували 80 ноутбуків і 18 конструкторів.

Організатором заходу була компанія альтернативної енергетики «Бренвель» спільно з однією із найбільших німецьких фабрик з виготовлення піддонів «Бассум», яка вирішила підтримати дітей українських Героїв.

«У минулі роки ми завжди допомагали дітям-сиротам з дитбудинків. Цього ж року вирішили ще й підтримати дітей, чиї батьки полягли на полі бою або зникли безвісти, захищаючи Україну від російських окупантів і терористів», - зазначив представник компанії "Бренвель" Сергій Андросюк.

Під час заходу майже сотню дітей розважали артисти, які виконували пісні та колядки. Після цього кожній дитині або її представнику вручили подарунки: дошкільнятам подарували конструктори, а школярам – ноутбуки. Також всі діти отримали набори солодощів.

«Перед різдвяними святами ми хочемо привітати наше майбутнє, наших дітей з Ковельського району, та презентувати їм подарунки. У цей непростий час дуже важливо, щоб діти мали змогу здобувати освіту. І тому наша акція «Бренвель – дітям захисників України» спрямована саме на це. Малеча зможе розвиватися, збираючи великі конструктори, а школярам у навчанні допоможуть ноутбуки», - підкреслив Сергій Андросюк.

«Нам дуже приємно, що про дітей не забувають. Відчувається підтримка суспільства, держави, приватного бізнесу. Подарований ноутбук стане в нагоді для мого сина», - розповіла Катерина Нікитіна, мати 15-річного сина.

«Мені буде гарно навчатися з подарованим ноутбуком. А ще я буду гратися на ньому в ігри», - із задоволенням розповіла 9-річна Валерія.

Дуже рада та задоволена була малеча, яка отримала конструктори.
«Я з братиком буду гратися. У нас тепер є два великих конструктори. Це супер», - говорить 5-річна Яна.

Дітей зі святами також привітали начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Захід відбувся для дітей всього Ковельського району, а не Ковельської територіальної громади!!!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі компанія «Бренвель» привітала дітей загиблих на війні Героїв із різдвяно-новорічними святами
23 грудень, 2022, 18:51