Як обрати офісне крісло*

Як обрати офісне крісло*
Багатофункціональні крісла для офісу — це меблі, які використовують для тривалої роботи за комп'ютером. Вони оснащені поворотною конструкцією та опцією регулювання спинки, підлокітників і сидіння.

Ергономічне офісне крісло дає змогу знизити втомлюваність працівників, підвищити рівень їхнього комфорту та жагу до роботи.

Особливості конструкції


Такі вироби мають такі конструктивні особливості:

- зручні ролики для оперативного переміщення між офісними зонами;

- спеціальні механізми для налаштування під зріст людини;

- анатомічна спинка, яка допомагає зберегти здоров'я хребта.

Можна знайти як недорогі крісла для облаштування робочої зони співробітників, так і моделі преміум-класу.

Матеріали для виготовлення крісел


Для оббивки виробів застосовують такі матеріали:

Тканина. Приємний на дотик матеріал, який ззовні нагадує екошкіру. Відрізняється тривалим періодом служби та стійкістю до зносу. Варто доволі обережно користуватися таким кріслом: не виливати на нього різні речовини та не сидіти в брудному одязі. Необхідно уникати взаємодії з гострими речами та іншими поверхнями, які можуть завдати шкоди кріслу. Плями можна прибрати за допомогою вологої серветки та розчину для очищення. Головне — уникати значних розводів.

Натуральна шкіра. Цей матеріал є доволі міцним, гнучким, служить довго та не піддається різним забрудненням. Шкіра має дорогий вигляд та здатна наголосити на високому статусі людини. Такий матеріал варто оберігати від впливу ультрафіолету. Періодично потрібно витирати сидіння вологою серветкою або замшевою тканиною.

Екошкіра. За своїм зовнішнім виглядом нагадує натуральний аналог, але має незначний рівень міцності та не досить приємні тактильні властивості. Заборонено торкатися таких меблів гарячими речами. Крісло потрібно витирати м'якою серветкою або замшевою тканиною. Надмірне потовиділення може призвести до зіпсування оббивки.

Сітка. Один із найсучасніших матеріалів, який застосовується в моделях з ортопедичною спинкою. Він є доволі міцним, здатен проводити тепло та адаптуватися до статури людини. Такі моделі зазвичай мають футуристичний дизайн і підходять до приміщень, оформлених у класичному стилі. Потрібно тримати гострі предмети якомога далі від сітки, щоб не пошкодити її поверхню. Не варто розташовувати крісло поряд з високою вологістю та нагрівальним обладнанням. Можна витирати меблі у разі потреби.

Тож, варто обирати крісло для офісу з урахування матеріалу оббивки, який є найбільш доцільним.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.