У Луцькому зоопарку папугу навчили вітатися «Слава Україні!»

У Луцькому зоопарку папугу навчили вітатися «Слава Україні!»
У Луцькому зоопарку папугу навчили вітатися «Слава Україні!».

Про це пише «Вісник +К».

У Луцькому зоопарку є різні пернаті вихованці. А жовто-блакитні ара давно кажуть своїм доглядальницям: «Привіт!» З ними поселили і симпатичного червоного ару Арчика, якого колись подарували благодійники.

«У нашій роботі треба підтримувати особливий контакт зі своїми вихованцями, – наголошує директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко. – Вони, як діти, відчувають інтонацію та настрій. Спілкування має дуже велике значення. А з початком війни наші працівники, які є дуже патріотичними людьми, стали з тваринами та птахами вітатися: «Слава Україні!» Навчити папугу легко, якщо постійно повторювати одні і ті ж слова. Але червоний ара не схильний до запам’ятовування. Тому дівчата Інна та Галина, які закріплені за папугами, наполегливо розмовляли з ним. А одного ранку забігає щаслива Інна: «Наш Арчик сказав «Слава Україні!» Оце так сюрприз зробив!»

Поки що такі таланти червоний папуга демонструє виключно своїм доглядачкам, яких вважає друзями. Але Людмила Петрівна переконана, що до перемоги над орками його таки розговорять більше, і він дивуватиме усіх відвідувачів зоопарку вітанням «Слава Україні!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тролейбуси підключіть. Не корміть маршрутчиків. Прокурори. Агов. Де ви?
Відповісти
З видання "вісник" можна судити, скільки в області читачів-ідіотів. Це якраз вісник для них. такі вісники завжди тиражні і мають багато читачів.
Відповісти
Це про чиновників міської ради. Вони крім гасел нічого не вивчили.
Відповісти