Сьогодні на Волині – аварійні відключення світла

Сьогодні на Волині –  аварійні відключення світла
23 січня з 09:00 НЕК «Укренерго» застосовує екстрене аварійне розвантаження (графік аварійних вимкнень) на території Волинської області.

Про це повідомили у ПрАТ "Волиньобленерго".

Графіки погодинного відключення на час застосування аварійного розвантаження не діють - тривалість відключення може змінюватись.

Застосовані заходи спрямовані на уникнення хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У святкові дні не відключали світла у Волинській області. Знічить, дефіцит був штучний. Бо закон збереження енергії каже, що енергія нізвідки не береться і не зникає безслідно. Це закон природи, який ні Верховна рада, ні Конституційний суд скасувати не можуть. А шмигаль може! Бо тепер треба виправдатися, вірніше вибрехітися за попередні і сьогоднішні відключення. Світло повинно бути в Молдові, а у Волинській області - штучний блекаут.
Відповісти
Аварії нема, аварійні відключення є.
Відповісти
Кожного дня одне і теж... Чому в Любешівському районі в деяких селах відключається світло майже добу, по інших селах є... Чому інші райони дотримуються графіків, а Любешівський район, ні? Багато чому?
Відповісти
Які аварійні відключення ? В одному селі є світло 3 дня підряд а в сусідньому добу немає, ніяких аварій а аварійні відключення !
Відповісти