На Волині 24 січня збільшать тривалість відключення світла. ГРАФІК

На Волині 24 січня збільшать тривалість відключення світла. ГРАФІК
Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь у вівторок становить лише 41% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області. Величина ліміту є критично низькою. До прикладу, НЕК «Укренерго» було доведено таку ж величину потужності після «блекауту» 23 листопада.

Про це повідомляють у ПрАТ «Волиньобленерго».

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

«Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається. У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень», - йдеться у повідомленні «Волиньоленерго».

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за ПОСИЛАННЯМ.

Інформація у даному розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Енергетики звернулися до підприємств Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.
Графіки за ПОСИЛАННЯМ.

Слідкуйте за оновленнями - уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії energy.volyn.ua та фейсбук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аварії немає а відключення є , не розумію...
Відповісти
Най.общики заколю вилами! Харе електроенергію на аукціоні продавати лоша.и
Відповісти
Всього 40%...і що далі.І хто вже в аграрній Волині споживає аж стількі енергії.
Відповісти
Раніше чайник закіпав за 5хвилин , тепер за 25 звилин , поміряв струм 180волт ',а лічильник молотить чогось бистріши ...прийшла платіжка прозрів , в 2 рази більше ніж платив раніше .кумедія та й годі .
Відповісти
Чималу кількість лімітованої енергії, за хабарі керівництву Волинь обленерго, перерозподіляється та надається певним підприємствам та приватним обійстям. Відповідно зменшуються ліміти для простого люду. Чиста дескримінацвя
Відповісти
Останні новини
На Волині 24 січня збільшать тривалість відключення світла. ГРАФІК
23 січень, 2023, 22:47