Тату-майстер з Рубіжного б'є патріотичні малюнки у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Тату-майстер з Рубіжного б'є патріотичні малюнки у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Одинадцять місяців 45-річний Дмитро Нілов разом з дружиною та двома доньками живе у Луцьку. В обласному центрі Волині тату-майстер відкрив власний кабінет. Майстерня, у якій працював багато років лишилася в окупованому Рубіжному на Луганщині.

Про це пише Суспільне.

На Волині родина почала життя з початку.

Чоловік розповів, що професійно почав робити татуювання 20 років тому. Каже, що малював все свідоме життя. "Навіть під час у років в школі, коли всі вчилися", – жартує чоловік. Перше татуювання, – пригадує, – попросив набити одногрупник.

У Луцьку взявся за десяту за рахунком роботу. Цього разу майстру замовили тату трьох козаків, які пишаються, що підіймають прапор України.

"Зараз люди почали більше набивати патріотичні татуювання, раніше це був привілей військових. У людей світогляд змінився. Люди роблять ці тату і цим виказують свою позицію, своє відношення до України", – говорить тату-майстер.

Родина з Рубіжного виїжджала під обстрілами. Під час евакуації дружину Дмитра Олену поранило в груди. На той час ще працювала лікарня в Лисичанську, де її прооперували. Нині сім’я живе у Луцьку. Батьки працюють, діти навчаються у місцевій школі.

"Не можна поїхати забрати те, що в тебе було – це найважче. Не пошук міста, роботи, а відчуття того, що в тебе все забрали", – говорить тату-майстер.

Про власний дім у Рубіжному Дмитро Нілов знає: квартира стоїть без вікон та дверей, розграбована.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто! Хтось буде сидіти в Луцьку ср@ку гріти, а хлопці з Луцька мають воювати за чиюсь хату і землю в Рубіжному...
Ви хоч таке більше не пишіть, не дратуйте людей!!!
Відповісти
Чи потрібні такі «матеріали» на місцевих ресурсах? Тут показаний процес моральної руйнації і люмпенізації суспільства шляхом спотворення його естетичних і фізіологічних норм, перетворення людей в духовних та соціальних люмпенів, розмивання культурних орієнтирів і традицій. А заодно безкоштовна реклама маргінала з Луганська і його згубне для людей ремесло. Навіщо цю брудну східну "білизну" вивішувати на загальний огляд?! Це неприємно! Це вкрай негативно впливає на нашу молодь.
Відповісти
Толерантний геноцид.Чому йому не дадуть повістку?чому захід женуть гинути а "бєжєнцам"зі сходу і допомогу і житло,він здоровий мужик який може тримати зброю то хай іде відвойовує свій дім,свою землю,свій схід
Відповісти