Посудомийні машини: 5 аргументів за*

Посудомийні машини: 5 аргументів за*
Відома письменниця та авторка легендарних детективів Агата Крісті якось зізналася, що більшість своїх сюжетів придумала під час миття посуду. «Це таке дурне заняття, що мимоволі приходить думка про вбивство», — пояснила вона. Правда в тому, що небагато людей люблять мити посуд. Це монотонне заняття забирає чимало часу. Тому посудомийні машини мають сьогодні великий попит і стають максимально доступними за вартістю.

Аргументи на користь придбання


Незалежно від того, любите ви мити посуд чи ні, для покупки розумної техніки знайдеться чимало переконливих причин. Економія часу та зусиль — головна з них. Інші аргументи на користь рішення купити посудомийну машину:

• Економія води. За приблизними підрахунками, для миття однакової кількості предметів вручну та з допомогою посудомийки потрібно витратити відповідно 35 та 10 л води. Це суттєва різниця, яка точно відобразиться на сумі в платіжках за воду.

• Завантажуючи брудне начиння в машинку, ви дбаєте про здоров’я шкіри своїх рук. Що менше контакту з водою та мийними засобами, то легше доглядати за руками та уникати алергій і пересихання.

• Приймання гостей приносить більше задоволення, адже не завершується горами посуду. Можна гарно провести час, а потім просто дозволити собі відпочинок, поки техніка працює над його очищенням.

• Не потрібно до блиску натирати склянки та бокали. Вони будуть ідеально чистими та сяйливими після циклу миття.

• Начиння в пристрої не тільки очищається, але й дезінфікується під впливом високих температур. Водночас немає жодних ризиків його пошкодити, бо в посудомийках не використовуються абразивні засоби.

Сучасні моделі також доповнені багатьма додатковими функціями, як-от відстрочка старту чи природне вентилювання після циклу миття. Тому перелічувати переваги можна довго. Але краще спробувати їх на власному досвіді.

Спростовуємо міфи про посудомийні машини


Найпопулярніший міф: посудомийні машини купують ліниві. Насправді така техніка — вибір людей, які вміють цінувати та грамотно планувати час і кошти. Бо придбання такої машини економить воду, електроенергію та дає змогу замість миття посуду, для прикладу, навчатися.

Ще один цікавий міф: у таку техніку ризиковано завантажувати дорогий посуд чи делікатні скляні вироби. Насправді ні. Здебільшого сучасні моделі навіть мають окрему програму для очищення саме таких предметів. Тому більш ризиковано мити крихкі бокали руками, аніж довіряти цей процес розумній техніці.

Нарешті ще один стереотип, який іноді перешкоджає покупці посудомийної машини — це дорого. Різноманіття моделей дає змогу підібрати варіант, який пасуватиме вашій кухні за розміром, а вам — за ціною та функціональністю. Зрештою, економія, яку ви матимете опісля, дуже скоро виправдає всі витрати на покупку й остаточно переконає вас, що потужна та надійна техніка — це зважене розумне рішення, а не примха.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.