У Луцьку водій здійснив наїзд на автобус і втік, залишивши автівку неподалік місця ДТП

У Луцьку водій здійснив наїзд на автобус і втік, залишивши автівку неподалік місця ДТП
У Луцьку патрульні розшукали та склали протоколи на водія, який вчинив ДТП і втік.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

У вівторок, 21 лютого, інспектори отримали повідомлення від громадян про те, що на вулиці Теремнівській у Луцьку поблизу водойми стоїть покинутий автомобіль. Прибувши на місце події, поліцейські виявили Mercedes з механічними пошкодженнями, у якого були відсутні номерні знаки.

Працівники відділу розшуку й опрацювання матеріалів з’ясували, що транспортний засіб причетний до ДТП, яка трапилася напередодні неподалік від місця виявлення автомобіля. За кермом — перебував 42-річний чоловік. Він здійснив наїзд на міський автобус, що стояв на зупинці громадського транспорту, розвернувся і зник з місця автопригоди.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де ст.130 КуПАП? Коли водій в понеділок 19.02.2023 близько 08.30 по вул. Теремнівській, на зупинці громадського транспорту в'їхав у автобус 9, який висаджував пасажирів та в подальшому втік з місця ДТП. Були свідки, які бачили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння та не міг вийти з автомобіля. В середині автобуса наявна камера відеоспостереження, по якій можна встановити людей, які виходили до автомобіля та все бачили.
Відповісти