Волинська бригада тероборони податки сплачує у Ківерці, а не в Луцьк

Волинська бригада тероборони податки сплачує у Ківерці, а не в Луцьк
Волинська бригада тероборони податок з доходів фізичних осіб в бюджет Луцької громади не сплачує.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У 2022 році керівництво бригади змінило місце сплати ПДФО військовослужбовців цього формування, які є жителями Луцької громади, з міста Луцьк на місто Ківерці.

​Таким чином, у 2022 році луцький бюджет отримав ПДФО від вказаної бригади в сумі 4,4 млн грн, а ківерцівський — 17,5 млн грн. У 2023 році до нашої міської казни надійшло всього 14 тис. грн, до ківерцівської — 10, 2 млн грн. При тому, що сотні військовослужбовців 100-ї бригади ТРО — жителі луцької громади.

​Разом з тим, з бюджету Луцької громади на потреби 100-ї бригади ТРО передбачено коштів та передано матеріальних цінностей на суму більше 15,3 млн грн. Окрім того, за гроші працівників Луцької міської ради, комунальних підприємств та установ міста придбано 5 позашляховиків, бронежилети, тактичні речі та інше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я ж думаю, що по всім Ківерцям мер забори ставить бетонні, як на могилках. Грошики є і треба їх потратити на щось.А коли в тебе друг має бетонний завод, то тим паче. Коли вже за цю свиню товсту візьмуться органи правопорядку?
Відповісти
Вам гнидам не догодиш.... Робить поганий,не робить поганий.... Відкрий собі завод і ти другом станеш... Ще за бруківку йому згадай,за дороги...
Відповісти
Кругом суцільне наїбалово. Що луцькі, що ківерцівські - ще ті підари. Інших можновладців прошу не задирати носа, це стосується і вас.
Відповісти
Док,Ви праві на 100%, але ми напевно на щось більше і не заслуговуємо. І це прикро....
Відповісти
От нехай міська влада дбає справедливо про всіх воєнних,у військовий час , а влада думає що то їх власні кошти а не кошти платників податків, запланували розпиляти бюджет а тут виявилось що не вистачає)))
Заставляють працівників міськради примусово здавати кошти на автівки а потім поліщук фотки робить біля них немов би він придбав за власні кошти, позорище сцикливе з рукою палиці в сраці
Відповісти
Останні новини
Волинська бригада тероборони податки сплачує у Ківерці, а не в Луцьк
13 березень, 2023, 17:35