У Луцьку проведуть конкурс православної журналістики

У Луцьку проведуть конкурс православної журналістики
Із 1 квітня розпочнеться прийом матеріалів на творче змагання трудівників «швидкого пера» на духовній ниві.

Про це повідомили у Волинській єпархії Православної Церкви України.

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла конкурс проводиться інформаційно-видавничим центром єпархії щороку, починаючи з 2021-го, для пожвавлення висвітлення релігійної тематики професіоналами й аматорами, покращення рівня публікацій на різні теми, пов’язані з православ’ям.

Подати заявку можна буде до 1 травня. Відзначення переможців проведуть у кафедральному соборі Святої Трійці на завершення молитви до Дня журналіста (6 червня).

Це творче змагання проводиться інформаційно-видавничим центром Волинської єпархії Православної церкви України, щоб пожвавити висвітлення релігійної тематики журналістами, покращити рівень їхніх публікацій.

Приймаються доробки на різні теми, пов’язані з православ’ям, які: 1) опубліковані з 1 травня попереднього року до 30 квітня поточного; 2) ніколи не були опубліковані.

Автор може подати на конкурс в одному жанрі лише один твір. Можна брати участь у будь-якій кількості жанрів. Твори можуть бути опублікованими під автонімом, псевдонімом, анонімно, але, подаючи їх на конкурс, слід розкрити справжнє ім’я автора для журі.

Адреса для надсилання доробків чи посилань на них: [email protected]. Тема листа: Конкурс. У листі зазначити кількість творів, що подаються, їхні жанри. Після відправки листа слід зателефонувати за номером +380506615668, аби переконатися, що подання прийнято.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.