У Луцьку відновлює роботу Генеральне консульство Польщі

У Луцьку відновлює роботу  Генеральне консульство Польщі
Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Славоміром Місяком. Обговорили питання співпраці, зокрема, йшлося про долучення Консулату до проєктів благоустрою міста: це зелені зони, лавки, інформаційні таблиці — на окремих вулицях обласного центру, що носять імена історичних постатей.

Про це повідомили у пресслужбі Луцькради.

Польські партнери готові залучити до справи бізнес і розпочати роботи, як тільки дозволятиме погода. Спільні заходи та ініціативи сторони планують впроваджувати і в інших сферах.

Також Славомір Місяк повідомив міському голові, що Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку поновлює свою роботу. Нагадаємо, 24 лютого 2022 року роботу Генерального консульства Польщі у Луцьку припинили з питань безпеки через повномасштабне вторгнення РФ.

Наразі в консульстві ведуться організаційні роботи, вони завершаться найближчими днями.

Ігор Поліщук подякував Славоміром Місяку за ініціативи та наголосив, що Луцька громада відкрита до співпраці й готова і надалі спільно реалізовувати цікаві проєкти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Консульський благоустрій - серйозно. Очевидно, розпочнуть з вулиці Шопена.Декомунізують музей вйськовоі техніки, впорядкують територію довкола краєзнавчого музею, а потім вулиці Кафедральна, Пугачова, мо', за старий базар візьмуться.
Відповісти