Три причини взяти у похід сублімовану їжу замість консерв*

Три причини взяти у похід сублімовану їжу замість консерв*
Вирушаючи у похід, потрібно подбати про харчування в умовах кемпінгу та взяти з собою достатньо провіанту. Тут головне - швидко та ситно.

Традиційним сніданком туриста вважають консерву, але експерти інтернет-магазину туристичних товарів Alp.com.ua запропонували смачнішу та корисну альтернативу. Йдеться про сублімовану їжу у пакетах alp.com.ua/sublimirovannaya-eda/, яка готується за кілька хвилин. Що це за їжа та чому вона краща за консервовану? Нумо розбиратися.

Що таке сублімована їжа


Сублімація - інноваційний спосіб зберігання харчів та страв протягом тривалого строку та збереження в них максимальної кількості поживних речовин. Під час процесу сублімації харчі спочатку заморожують, а потім видаляють із них всю вологу. Так зберігаються всі смаки та аромати продуктів, форма та колір інгредієнтів.

Тривалий термін придатності та зручне зберігання


Ви скажете, що консерви також зберігаються до 2 років без шкоди для вмісту. Проте сублімована їжа зберігається щонайменше вдвічі довше, ще й не вибаглива до температурного режиму зберігання.

Ви можете зберігати таку їжу у коморі вдома протягом багатьох років, а коли знадобиться сухпайок, дістати пакети з субліматом та покласти у рюкзак. Навіть якщо ви вирушаєте у похід взимку - такий сухпайок не боїться низьких температур. Він не задубіє, як мʼясна консерва.

Порція сублімату для дорослого вміщується у пакетик вагою 90-150 г. Для порівняння, гречана каша з мʼясом у вигляді консерви у банці важить 340 г і це на один прийом їжі! А якщо ви вирушаєте у похід на тиждень? От і рахуйте.

Така їжа дійсно поживна


Під час сублімації продукти зберігають до 97% всіх поживних речовин. А от консервація та сушка харчів може зменшити їхню харчову цінність у половину.

Смачний обід як у ресторані


На природі людині хочеться смачно та ситно поїсти. Фізична активність, свіже повітря сприяють збільшенню апетиту. Організм потребує якісного “палива”, аби продовжувати активність.
Локшина швидкого приготування, крекери та похідна тушкованка швидко набридають та й користь від такого ланчу сумнівна.

Виробники сублімованої їжі дбають про повноцінний, смач
ний та різноманітний раціон мандрівників. Впевніться самі:

- печеня з яловичими тефтельками;
- кус-кус із овочами;
- паста з сиром та грибами;
- індонезійський плов;
- вершкове різотто зі спаржею та броколі;
- омлет з болгарським перцем.

І це далеко не все з можливого меню! Повноцінні страви можна брати у похід у маленьких вакуумних пакетах на основі алюмінієвої фольги. Після додавання води скибочки мʼяса, сиру, овочів, фруктів наче оживають, й через кілька хвилин смакують як свіжі чи свіжоприготовані.

Тож, якщо ви плануєте далеку поїздку, похід чи подорож, обовʼязково захопіть з собою сублімовану їжу, яка не тільки задовольнить ваші потреби у смачній їжі, але й забезпечить необхідними поживними речовинами та енергією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Три причини взяти у похід сублімовану їжу замість консерв*
24 лютий, 2023, 21:24