Конструктори LEGO: види та особливості розваги*

Конструктори LEGO: види та особливості розваги*
Лего — це один із найбажаніших подарунків для малечі протягом багатьох років. Наявність великої кількості серій дає змогу вибрати лего майнкрафт або ішу серію, згідно з інтересами дитини та її статі. Конструктор — це не тільки розвага, а й засіб для розвитку логічного мислення, фантазії та посидючості. Розглянемо його особливості та різновиди.

Серії конструктора


Класифікація наборів допомагає підібрати оптимальний варіант для кожного малюка згідно з його вподобаннями. Бренд випускає такі серії:

• Architecture — елементи дають змогу створити відомі або вигадані будівлі, дарують можливість малечі відчути себе в ролі справжнього архітектора.

• Brick Headz — набори представлені фігурками популярних супергероїв, злодіїв та інших персонажів.

• City — виробник запрошує дітей дослідити реалістичний та веселий світ, наповнений будівлями та різними типами транспорту.

• Classic — розраховані на різний вік і підходять для всієї родини, до складу розваги входять картки з ідеями конструювання.

• Creator — гра розвиває фантазію під час створення різноманітних будівель, автомобілів або фігур 3 в 1.

• DUPLO — елементи відрізняються підвищеною стійкістю та великим розміром, підходять для діток дошкільного віку, тренують увагу, знайомлять з роботою поліції, персонажами мультфільмів.

• Speed Champions — дають змогу малюку відчути себе власником популярного автомобіля та стати учасником перегонів.

Інші серії продукції: Friends, Star Wars, Minecraft, Super Mario, Disney, Icons, Avatar, Spidey. Вибираючи набір, звертайте увагу на вікові особливості дитини.


Класифікація комплектів за інтересами та додаткові особливості


Популярний у всьому світі бренд систематизував свою продукцію згідно із зацікавленнями малечі. Тематичні групи конструктора:

- автомобілі;
- будинки;
- герої з реального життя;
- динозаври;
- дракони;
- космос;
- музика;
- потяги;
- тварини;
- транспортні засоби;
- фантастичні світи.

Комплекти розраховані на вік від 1 до 18 років з деталями до 11 695 штук. Максимальна кількість мініфігурок в одному наборі становить 27 штук. Конструктори представлені з інтерактивом: рухливі елементи, світло чи звук або без нього.

Перевагою продукту компанії LEGO вважається варіативність наборів — з універсальних компонентів можна збирати предмети за інструкцією або самостійно з’єднувати деталі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.