22-річний стрілець-зенітник 14-ї ОМБр захищає Україну

22-річний стрілець-зенітник 14-ї ОМБр захищає Україну
У 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого служить стрілець-зенітник Степан. Каже, у своєму рішенні не сумнівався ні на мить, хотів бути серед тих, хто рятує свою державу і свій народ у найтяжчий для них час.

Про стрільця-зенітника на своїй фейсбук-сторінці розповідає Міноборони.

Степану 22. Рік тому він був ще військовослужбовцем строкової служби 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, але хотів бути серед тих, хто рятує свою державу і свій народ у найтяжчий час.

«Коли приймав рішення, мій командир сказав «подумай добре, зваж усе, адже ти розумієш, на що йдеш і чим ризикуєш…» Та після того, як ми і весь світ побачили, що ворог робив у Бучі та Ірпені, моє рішення і рішення кожного, хто вважає себе українцем, могло бути тільки одним – бути серед тих, хто раз і назавжди зупинить ворога!, – каже воїн.

Підписуючи контракт, Степан чітко знав, у якому бойовому підрозділі хоче служити, і ось уже рік він - стрілець-зенітник, один із Князівських яструбів! Каже, із відчуттям, коли «на нулі» ти робиш пуск ракети, не зрівняється ніщо. А усвідомлення того, що ти на своєму місці, робиш те, що повинен, пліч-о-пліч із побратимами, яким довіряєш своє життя, і які довіряють свої тобі, ще раз довело – він не помилився у своєму рішенні.

Удома на Степана чекає велика родина, яка, звісно, страшенно хвилюється за нього. Та передусім пишається сином і братом, який із побратимами виборює Перемогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.