Працював до останнього: у Луцьку помер відомий лікар

Працював до останнього: у Луцьку помер відомий лікар
В обласному центрі Волині відійшов у вічність лікар-ендоскопіст Віктор Михайлович Кузнєцов.

Про це повідомили на сторінці Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади у фейсбуці.

«На превеликий жаль, хвороба не обирає ані стать, ані вік, їй все одно, який колір у тебе очей і яка у тебе професія: чи ти лікар, чи водій», - коментують у дописі.

«Це величезна втрата не лише для його рідних, а й для всього нашого колективу та пацієнтів, до яких надзвичайно уважно ставився та від яких отримував багато подяк. Висококваліфікований спеціаліст та людина великої душі - так про Віктора Михайловича відгукуються колеги. До останнього, поки мав сили, працював. Відкритий, добрий, завжди готовий допомогти не лише друзям, яких мав багато, але й всім, хто звертався», - висловлюють співчуття у дописі.

Віктор Михайлович Кузнєцов народився 26 липня 1959 року у Татарстані. Після служби в армії навчався в Тернопільському медичному інституті. З 1988 року працював на посаді лікаря-ендоскопіста, завідувача відділення інтраскопічноі і функціональної діагностики Луцької міської поліклініки №2, а з 2020 року - лікарем-ендоскопістом консультативно-діагностичного центру Медичного обʼєднання Луцькоі міської територіальної громади.

«Він назавжди залишиться у нашій памʼяті як людина щира і доброзичлива, яка пройшла свій земний шлях з добром у серці до людей та з любовʼю до своєї справи», - висловлюють співчуття колеги померлого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: лікар, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.