Голова Луцької райради склав повноваження і виїхав за кордон

Голова Луцької райради склав повноваження і виїхав за кордон
Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук заявив, що складає повноваження голови і депутата.

За його словами, на нього здійснюють тиск і погрожують провокаціями вже протягом 8 місяців.

«Щотижня деякі люди, я думаю вони це відео дивляться, заявляють, що проти мене готується кримінальна справа, що мені готуються дати підозру, що мене будуть судити. Питання – де, ті всі люди були. Коли почалася війна? Батальйон Монако, батальйон Закарпаття? Я не втік, я не злякався», – сказав Омельчук.

І додав: «Місяць тому надійшла до мене інформація: «Парєнь, ти не склав повноваження голови. А ми тебе просили. Значить – готуйся до провокації. Тобі просто підкинуть гроші».

Тож, каже, прийняв рішення скласти повноваження і виїхати за кордон. Обіцяє кожен день волонтерити, відправляти гуманітарні вантажі і «піднімати всі організації», аби наблизити перемогу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хах, по якій причині випустили?
Відповісти
А як так? він просто виїхав!Що так можна було
Відповісти
Шановні, зараз війна відбувається. Є набагато важливіші новини. Навіщо писати про дрібного посадовця і його так звані погрози і залякування. Ви б ще написали про розбірки дворових собак чи котів. І звичайно я не знаю чи є в цієї особи троє малолітніх дітей, якщо так, то проблем немає бути. Але коли навпаки, то виїзд за межі воюючої країни, тим більше депутата, варто розцінювати як плювок в обличчя виборцям.
Відповісти
Це чучало ніколи нічого не робило, тільки піариця. Чого не поїхав на фронт доказувати а поїхав за кордон.
Відповісти
Омельчук весь час гнобив свій апарат і мешканців громади,йому ніхто не вірив раніше і тим більше після його гидкого поступку- втечі з України !
Відповісти
Ото понавибирали представницьку владу - той втік за кордон, другий мер з Луцька сказав в інтерв'ю, шо він мусить, у випадку чого, також має бути в екзилі, третій з четвертим народні обранці попідписували Харківські угоди ! Волиняни, ви кого делегували у владу ? Ви і понесете політичну відповідальніть за свою то вже навіть не дурь, а шось набагато гірше !
Відповісти
Вибрали називається поліщук склади своїповноваження може тебе колись згадаюь як найпоганішого за всю історію луцька і забери з собою своїхзлодіїв
Відповісти
Екстрадіювати новоспеченого маґістра АРТІП екс-голову Луцької райради Омельчука з-під закордонної пальми до України.
Бо без нього тут ніяк не обійтись і не розібратись.
Відповісти