Новий роман Лиса рекомендують читати молодим

Новий роман Лиса рекомендують читати молодим
Новий роман журналіста, драматурга і письменника Володимира Лиса «Іван і Чорна Пантера» - це твір, який насамперед повинна читати молодь.

Про це під час його презентації в Луцьку у бібліотеці-філіалі №10 зазначила драматург Наталія Максимчук, інформує Волинська ОДТРК.

«Я не знаю, наскільки старше покоління може оцінити, тому що там є багато інформації, що відома тільки молодим людям, молодому поколінню. Інтернет той самий… Хто сидить? Насамперед молодь. Це молодіжний роман і я рекомендую його прочитати насамперед молоді», – зазначила Наталія Максимчук.

Нагадаємо, роман вийшов у видавництві «Клуб сімейного дозвілля». Презентація у Луцьку стала останньою з п’яти – після Києва, Львова, Вінниці і Тернополя, запланованих видавцями.

Цей роман – магічна історія про зіркову супермодель Таумі Чорна Пантера Ремпбел і сільського дурника Івана.

«Це сюжет про американську супермодель. А з другого боку, головним все-таки, центральним персонажем є Іван зі своїм незвичайним поглядом на світ, зі своєю добротою, своїм якимсь таким обеззброюючим характером», - розповів автор Володимир Лис.

Зараз у творчому доробку Лиса – десяток романів, кілька повістей, радіо- та театральних п’єс. Також письменник – багаторазовий лауреат премії «Коронація слова» і єдиний поки що переможець номінації «Гранд-коронація», якого визначають раз на десятиліття.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: книги, Лис
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мені випадково потрапив до рук Лисів роман "Століття Якова", навіть не сподівалася, що так затягне. без пафосу: пишаюсь, що це наш сучасник і співвітчизник.
Відповісти
Останні новини
Новий роман Лиса рекомендують читати молодим
27 лютий, 2012, 16:47