Чому варто встановити у квартирі німецькі пластикові вікна*

Чому варто встановити у квартирі німецькі пластикові вікна*
Німецьке виробництво дорівнює високій якості, про який би товар не йшлося. Й металопластикові вікна не виключення. Якість профільної системи, склопакетів, фурнітури, монтажу тут на вищому рівні.

Експерти компанії Німецькі вікна, які спеціалізуються на продажі відомих віконних марок REHAU, SALAMANDER та VEKA, розповіли, чому дійсно варто встановити в оселі вікна німецького виробництва і не шукати дешевші аналоги.

Вимоги до якості профілю


За нормами сертифікації, стінки профілю мають складати не менше 2,5 мм. Саме такий забезпечує тривалий термін експлуатації. Можливо, ви чули пропозиції інших виробників, що рекламують “полегшені” профільні системи, які начебто не поступаються якістю іншим. Проте не практиці такі вікна мають короткий вік. Своєю чергою, гарантія на поверхню профілів REHAU – 40 років.

Ще один показник, на який потрібно звернути увагу, кількість камер. Чим їх більше, тим вікна тепліше. Для скління житлових приміщень рекомендують використовувати 5-камерні профілі, яким відповідає ширина профілю 70-76 мм. Найпопулярніше рішення, що відповідає вимогам – система з монтажною глибиною 70 мм REHAU Euro-Design 70.

Віконна фурнітура


На віконну фурнітуру чимале навантаження. Вона має витримати багато циклів відкривання/закривання.

Також фурнітура забезпечує наступні функції вікна:

- захист від злому;
- герметичність;
- різні способи відкриття;
- різні режими провітрювання: зимове, покрокове, щілинне.

Якісна німецька фурнітура для вікна забезпечує можливість щілинного провітрювання, має мікроліфт та блокатор помилкового відкривання, що протягом довгого часу зберігає механізми у робочому стані.

Вимоги до надійних склопакетів


Німецькі концерни виготовляють склопакети, які, крім теплоізоляційної, можуть мати наступні функції:

  • захист від сонця – рекомендовано для вікон, що виходять на південну сторону;

  • шумоізоляція – для вікон, що виходять на жваві автошляхи, вокзали, трамвайні колії, місця скупчення людей, де завжди шумно;

  • безпека – для фасадного скління використовують склопакети з загартованим склом;

  • енергоощадність – в яких використовується унікальна система герметизації, як у системі Schuco Living MD 82.


  • Який склопакет підійде вашій оселі


    Для квартир рекомендують обирати двокамерний склопакет з енергозберігаючим газом. Якщо помешкання знаходиться на першому поверсі, розгляньте варіант протизламного скла триплекс. Для квартир з вікнами на південь точно потрібні мультифункціональні склопакети, що рятують від пекучого сонця влітку, а взимку гарно тримають тепло.

    Найбільшою популярністю у покупців користується продукція компанії REHAU, що має найкраще співвідношення ціни та якості. Якщо обмежень у бюджеті немає, можна розглянути преміальні німецькі бренди SALAMANDER та VEKA, що мають найбільший каталог рішень, й, до речі, є лідерами з виробництва профільних систем для вікон та дверей в країнах Європейського Союзу.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.