Поліцейський з Луцька майже рік звільняє українську землю від рашистів

Поліцейський з Луцька майже рік звільняє українську землю від рашистів
Михайло Савчук родом із Луцька, а на Любешівщині він знайшов свою долю. У місцевому відділенні поліцейської діяльності працював дільничним. Однак уже майже рік зі зброєю в руках захищає Україну від російської навали.

Про це пише Нове життя.

Народився Михайло Миколайович у Луцьку. І хоча, як сам розповідає, про професію поліцейського ніколи не мріяв, та саме з нею поєднав своє життя. «Просто було бажання боротися із злочинністю, іншими правопорушеннями», – обґрунтовує свій вибір Михайло Савчук.

У 2018 році Михайло Миколайович поповнив ряди поліцейських на Любешівщині.

«Сюди я переїхав, коли зустрів свою кохану Оксану. За нею й перебрався у Любешів. Працював дільничним інспектором у селищі та довколишніх населених пунктах», – розповідає Михайло Савчук.

Коли ж розпочалося повномасштабне вторгнення росії, чоловік не міг залишатися байдужим до долі країни. Тож записався до зведеного батальйону Національної поліції України «Захід». Так наш земляк торік уперше вирушив у горнило війни, боронити рідну землю від російського окупанта. І пробув там дев’ять місяців.

Після тривалого перебування на Харківському напрямку, він повернувся додому на ротацію. Тут, на Поліссі, в колі найрідніших і найдорожчих людей, пробув три місяці. І знову повернувся у стрій.

Тож тепер уже на Донеччині разом із побратимами із «Заходу» звільняє українську землю від рашистів. Там і зустрічає професійне свято, з чим ми його вітаємо та бажаємо якнайшвидшого повернення додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.