На Волині призначили нового заступника голови РВА, попереднього відсторонили за хабар

На Волині призначили нового заступника голови РВА, попереднього відсторонили за хабар
Начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен на черговій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів, установ та служб району представила свого нового заступника – Самойленка Сергія Анатолійовича.

Новопризначений заступник буде відповідати за вирішення питань гуманітарної сфери, таких як освіта, культура, соціальний захист, охорона здоров’я та інші соціальні напрями, - йдеться на сайті Ковельської РВА.

Нагадаємо, попереднього заступника голови Ковельської РДА Дмитра Красносельського затримали на хабарі..

Колишній заступник за сприяння у наданні дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу отримав від керівника одного із підприємств неправомірну вигоду – 4 тисяч доларів США.

Як повідомляє КовельMedia, Сергій Самойленко народився 25 серпня 1986 року в Ковелі. Має вищу освіту, адвокат, безпартійний. Він є одним із засновників та власників адвокатського об’єднання «МКС Партнери», був представником Ковельської виховної колонії у суді, коли на установу подали позови її звільнені працівники. На місцевих виборах у жовтні 2020 року балотувався в депутати міської та районної ради від політичної партії «Слуга народу», але депутатом не став (до міськради отримав 83 голоси – 16,60% голосів від квоти, черговість кандидата за результатами – 4; до райради – 579 голосів, 26,47%, черговість – 2).

У 2021 році Сергій Самойленко увійшов до складу Громадської ради при Ковельському міському голові, як представник від ГО «ЛАВ КОВЕЛЬ НАВ», де очолює постійну комісію з питань дотримання прав людини, громадської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині призначили нового заступника голови РВА, попереднього відсторонили за хабар
06 липень, 2023, 01:15