Лучани просять збільшити кількість тролейбусів у вихідні

Лучани просять збільшити кількість тролейбусів у вихідні
У Луцьку звертають увагу на недостатню кількість громадського транспорту у вихідні дні, зокрема тролейбусів на маршрутах №1, 2, 4, 5 та 12.

Про це в петиції зауважив Андрій Сасюк, передає «Конкурент».

З його слів, якщо до карантину 2020-го року у вихідні інтервал на центральних маршрутах №1 і 2 був 17 хв, то зараз він становить 17 і 34 хв, а при зупинці на обідню перерву – взагалі до 51 хв. На маршрутах №5 та 12 інтервал 4 – 50хв, а при зупинці на обід – взагалі більше години, на маршруті №4 інтервал – 1 год 28 хв.

«Враховуючи той факт, що основний пасажиропотік у вихідні спостерігається з 9 до 17 години, поки працюють ринки, ТРЦ чи інші заклади, пропоную заповнити пробіли у випусках саме графіками з 9 до 17 години з обідньою перервою в районі 12-13 години. При можливому подорожчанні проїзду до 8 грн. необхідно якісніше надавати послуги, скоротивши інтервал руху, інакше майбутня ціна не відповідатиме тій якості послуг, яка буде при великій наповненості салонів після очікування транспорту більше ніж 30 хв», – наголосив чоловік.

Аби петицію розглянули у міській раді, вона має зібрати понад 300 голосів. До завершення голосування залишилося 12 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.