Apple Watch для новачків і просунутих: що вибрати*

Apple Watch для новачків і просунутих: що вибрати*
Іноді людина прокидається з нав'язливим бажанням підрахувати калорії або перевірити якість серцевого ритму. Без розумного годинника доведеться завантажувати в телефон спеціальний додаток, а за ЕКГ йти до лікаря.

А з годинником ви просто скористаєтеся зручним дисплеєм, запустите датчики та побачите результат за кілька секунд. Розповідаємо про Apple Watch Series 8 та альтернативи.

Додаткові аксесуари


З Apple Watch можна не обмежуватися стандартним ремінцем, а завестися різними на всі випадки життя:

  • спортивні. Виконані з силікону і відмінно підходять для заняття спортом, тому що не викликають попрілості на зап'ясті та міцно тримаються. Коштують менше, мають яскраві дизайни та привабливий вигляд;

  • шкіряні. Насамперед такі ремінці купують за їхню статусність і преміальний зовнішній вигляд. Зносостійкість на висоті, тому аксесуар може прослужити вам кілька років;

  • з нержавіючої сталі. Брутальні, міцні та стильні. Зухвало виглядають і притягують погляди оточуючих.

  • Додатково потрібно купити захисне скло, щоб убезпечити дисплей від падінь і механічних пошкоджень. Проста накладка збільшить стійкість екрана і дасть змогу в майбутньому продати гаджет за чудовою ціною.

    Технічні характеристики


    Apple Watch Series 8 — найоптимальніший за шкалою “ціна/якість” годинник. Серед переваг — просунуті характеристики та маса корисних датчиків.

    Акумулятор


    Тримає до 18 годин активної роботи з повідомленнями, додатками, музикою і тренуваннями. Підрахунки калорій, кроків і пройденої відстані ввімкнено.

    Процесор


    Потужного Apple S8 на 2 ядра цілком достатньо для всіх щоденних завдань. Вбудовано стандартно 32 Гб пам'яті, щоб вистачило місця для всього потрібного.

    Датчики


    Серед основних — GPS, компас, альтиметр, акселерометр, датчик насичення крові киснем і серцевого ритму. Відстеження зняття з руки та ЕКГ, а також гіроскоп.

    Функції для спорту


    З Apple Watch Series 8 зручно займатися альпінізмом, веслуванням, йогою, тренуватися на будь-яких тренажерах у фітнес-залі. Є відстеження бігу, велотренажера, плавання.

    Екран


    Пристрій має дисплей на 45 мм з роздільною здатністю 396 х 484 на матриці OLED LTPO. Ще одна перевага — у алюмінієвому корпусі та вазі 38,8 грамів. Гаджет зручно носити щодня, він швидко заряджається за кілька годин.

    Apple Watch Ultra


    Преміальна модель з титановим корпусом та захистом WR100. Великий дисплей на 49 мм з роздільною здатністю 502х410 вважається високим показником.

    Ємний акумулятор витягує до 18 годин активної роботи. Цього точно вистачає, щоб протягом дня не обмежуватися у спілкуванні, музиці та спорті.

    Apple Watch SE


    Бюджетний пристрій для тих, хто тільки знайомиться з яблучним брендом.
    У алюмінієвому корпусі процесор S8 SiP на 2 ядра. Дисплей 44 мм з роздільною здатністю 324х394.
    Є SMS, виклики, управління через сенсорний екран, повідомлення з пошти або соціальних мереж. Можна розмовляти прямо через годинник.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.