Для тих, хто цінує якість: основні переваги підключення домашнього Інтернету Volia у Луцьку*

Для тих, хто цінує якість: основні переваги підключення домашнього Інтернету Volia у Луцьку*
Наше життя важко уявити без доступу до Інтернету. Без перебільшення, це не розкіш, а просто необхідність. Адже доступ до мережі відкриває багато можливостей для різних сфер: навчання, віддалена робота, спілкування, розваги.

Швидкісний домашній Інтернет Луцьк від Volia — вибір тих, хто хоче отримувати якісні послуги без зайвих витрат. Разом з домашнім Інтернетом можна підключити й телебачення — разом зручніше і вигідніше! Багаторічний досвід роботи компанії, професіоналізм та турбота про кожного абонента дозволяють пропонувати першокласну якість прийому сигналу та демократичну цінову політику. Компанія йде пліч-о-пліч з часом, швидко реагує на запити користувачів та постійно інвестує в потужне обладнання. Завдяки цьому швидкість Інтернету в Луцьку досягає 200 Мбіт/с без затримки сигналу.

Які можливості пропонує провайдер Volia


  • Вигідні умови. Різні категорії абонентів можуть підібрати оптимальні пакети послуг за найкращими цінами. Також є пакети, які дозволять ще й заощадити. Наприклад, пакет послуг «Інтернет+ТБ» передбачає економію до 50% на оплаті послуги.

  • Інтернет без перебоїв. Надійний провайдер Volia пропонує Інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/c.

  • Можливість контролювати витрати. Після підключення абоненти отримують доступ до Особистого кабінету на сайті компанії. Завдяки цьому зручно контролювати всі витрати на телекомунікаційні послуги.

  • Зручні способи оплати. Поповнювати баланс можна будь-якими способами, зокрема і банківськими картами, і через інтернет-сервіси. Це зручно і просто.

  • Доступ до цифрового та мобільного телебачення. Крім доступу до Інтернету, ви можете обрати й інші послуги. Наприклад, цифрове телебачення від Volia — це більше, ніж 100 популярних українських та світових каналів на Вашому телевізорі. Дуже зручним є мобільне телебачення. Ви можете користуватися послугами на планшеті чи смартфоні. У Луцьку користувачі можуть обрати один із пакетів мобільного телебачення, який відповідатиме їх потребам. Є й додаткові переваги — доступ до онлайн-кінотеатру, де є тисячі фільмів різних років випуску. Обирайте улюблені жанри і насолоджуйтеся!

  • Додаткові послуги. Ви можете підключити й інші послуги, наприклад Фіксований IP. Завдяки цьому ви зможете керувати пристроєм дистанційно, а також грати в ігри, підключати побутову техніку й керувати нею.

  • Як підключити Інтернет


    Щоб відчути всі переваги швидкісного Інтернету від Volia, оберіть тарифний план на сайті компанії та натисніть кнопку «Підключитися». Заповнення заявки займає лічені хвилини, вам потрібно вказати лише телефон для зворотного зв'язку та ім’я. Підтвердіть заявку та очікуйте на дзвінок від оператора компанії. З ним ви узгодите дату візиту майстра, який виконає підключення. Після поповнення рахунка ви зможете без проблем користуватися телекомунікаційними послугами від Volia.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.