На Волині вдома у 32-річного чоловіка знайшли боєприпаси, зброю та наркотики

На Волині вдома у 32-річного чоловіка знайшли боєприпаси, зброю та наркотики
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 32-річного жителя Мар’янівки, що на Горохівщині, поліцейські виявили у гаражі корпус гранати GHO – 1 із запалом, пристрій, схожий на світлошумову гранату, обріз рушниці та 30 набоїв калібру 5,45 мм.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу управління, небезпечні предмети вилучили, їх направили на дослідження.

Окрім цього, у чоловіка вилучили поліетиленовий пакунок із рослинною речовиною, схожою на марихуану. Його також направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За фактом незаконного поводження із зброєю та боєприпасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне зберігання наркотичних засобів.

Заходи проводились у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вдома у 32-річного чоловіка знайшли боєприпаси, зброю та наркотики
23 серпень, 2023, 12:05