Як телевізори Samsung посунули комп’ютери в оселях українців*

Як телевізори Samsung посунули комп’ютери в оселях українців*
Більшість новітніх моделей телевізорів обладнані операційною системою. Вичерпний перелік таких девайсів у різних конфігураціях можна побачити за посиланням https://comfy.ua/flat-tvs/brand__samsung/ – під брендом Samsung українцям пропонують прогресивні й стильні моделі, що мають неабияку продуктивність і функціональність.

Саме ці властивості допомагають покупцям відмовлятися від традиційних комп’ютерів на користь більш комфортного розумного ТВ.

Чудова інтеграція в інтер’єр


Окрім технічних характеристик, телевізори Samsung підкорюють і зовнішнім виглядом. Більшість моделей мають ледь помітні рамки навколо екрана, що візуально робить зображення більш об’ємним.

Яскраві екрани великих телевізорів Samsung створюють у кімнаті неперевершену атмосферу й відповідний настрій. Використовуючи девайс для розваг чи роботи, ви з легкістю поринете у контент і забудете про відволікання.

Жоден з актуальних моніторів до ПК не дасть тих вражень, які пропонує величезний барвистий телевізор. До того ж, як і багато років тому, сьогодні телевізор – це прикраса приміщення, а отже, його естетика й стиль важливі для створення ідеальної композиції в оселі.

Можливості на рівні ПК


Наявність операційної системи й доступу до глобальної мережі змушує власника смарт-телевізора піклуватися про безпеку. Спеціалісти радять встановити антивірус з магазину програм, що доступний у меню пристрою.Тоді девайс можна використовувати навіть у роботі. Для розв’язання професійних завдань смарт-телевізор запропонує:

  • зручне підключення ноутбука чи ПК до ТВ для швидкого доступу до файлів;

  • можливість підключення до віддалених ПК, наприклад, робочої машини через глобальну мережу;

  • безшовне переключення з одного пристрою Samsung на інший для продовження роботи з файлом і багато іншого.

  • Окрім робочих процесів, власники телевізорів приділяють увагу розвагам. Підключайте ігрову консоль або запускайте ігри з пам’яті телевізора чи браузера, щоб відпочити у віртуальному світі від реального. Реєструйтеся в онлайн-кінотеатрах і отримуйте доступ до якісного й ліцензійного контенту на будь-який смак. Запустіть месенджер, щоб поспілкуватися з близькими, використовуючи всі переваги великого екрана. Загалом використовуйте всі можливості для розваг, що доступні на традиційних комп’ютерах, але вже на телевізорі.

    Новітні технології відображення


    Збільшення діагоналей у новітніх моделях телевізорів Samsung потребує і покращень в питанні відтворення контенту. Виробник приділяє увагу характеристикам, пропонуючи споживачам дивитися відео у роздільній здатності до 8К. Також більшість прогресивних телевізорів отримують високу частоту оновлення кадрів, що наразі становить близько 120 Гц. Цей показник покращує сприйняття динамічних сцен у фільмах і гарантує більше емоцій у грі.

    Тож якщо ви шукаєте справді багатофункціональний пристрій, що замінить вам удома комп’ютер, планшет чи навіть смартфон, найкращим вибором буде придбати розумний телевізор від Samsung. За умови правильного налаштування й підключення необхідної периферії ви отримаєте від придбання безліч користі й задоволення.


    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.