Сервіс еквайрингу від банку: як підключити вигідно*

Сервіс еквайрингу від банку: як підключити вигідно*
Підключення еквайрингу відкриває власникам бізнесу будь-якого масштабу безліч можливостей. Це не тільки оптимальне платіжне рішення для прийому платежів карткою, а й зручний варіант оплати для усіх клієнтів.

Який би різновид еквайрингу від ПриватБанку ви не обрали, його підключення займає лічені хвилини. Одразу після цього сервіс еквайрингу буде готовий до використання за призначенням.

Стаціонарні та мобільні різновиди еквайрингу


ПриватБанк пропонує кілька різновидів еквайрингу, що відрізняються за умовами та способом оплати. Умовно послуги еквайрингу від ПриватБанку можна розділити на 2 категорії:

  • мобільний — це може бути додаток «Термінал», QR-код, NFC-мітка або сервіс LiqPay;

  • стаціонарний — реалізований у вигляді звичного POS-термінала. Він підходить для прийому платежів карткою, через Apple Pay та Google Pay.

  • Незалежно від обраного еквайрингу переваги очевидні як для власників бізнесу, так і для клієнтів. Особливо, якщо додатково підключити програмний PPO «Каса». Це дасть змогу спростити фіскалізацію чеків і налаштувати автоматичну передачу даних у податкову службу.

    Обираючи сервіс еквайрингу від банку, варто враховувати й підтримувані способи оплати. У цьому аспекті універсальний саме термінал (стаціонарний чи мобільний), оскільки він приймає не лише картки, а й робить можливою оплату через гаджети з підтримкою NFC-технологій. Для порівняння: для оплати за QR-кодом приймаються виключно картки.

    Безкоштовне підключення еквайрингу від ПриватБанку


    ПриватБанк пропонує підключити еквайринг безкоштовно. Для цього потрібно лише заповнити заявку у зручний спосіб — на офіційному сайті банку або в додатку «Приват24 для бізнесу». На етапі реєстрації еквайрингу заповнюється коротка форма. У ній вказуються такі дані:

  • ПІБ;

  • номер телефону;

  • e-mail;

  • назва магазину та його вид діяльності;

  • код ЄДРПОУ або ІПН;

  • рахунок для зарахування коштів.

  • Якщо на етапі заповнення заявки виникли складнощі, завжди можна звернутися до служби підтримки для їх вирішення. Після того як еквайринг підключено, потрібно вказати дані співробітників. Це дасть їм змогу успішно приймати оплату і керувати функціоналом термінала.

    У більшості випадків еквайринг готовий до використання одразу після його реєстрації. Наприклад, підключивши QR-код для оплати, ви лише роздрукуєте плакат з кодом і встановите його на видному місці торгової точки. Якщо ж обрано мобільний додаток «Термінал», необхідно встановити його та вказати необхідну інформацію.

    Тарифи і комісія за еквайринг


    Сервіс еквайрингу від банку передбачає різні умови. Це стосується і встановленої абонентської плати за обслуговування. Вона стягується виключно у випадках, коли використовується стаціонарний POS-термінал, — щомісячно діє абонплата у розмірі 400 грн. Усі інші види еквайрингу не передбачають абонентської плати за обслуговування, оскільки не використовується додаткове обладнання від банку. Це робить такий сервіс еквайрингу вигіднішим.

    За оплату через еквайринг встановлено комісію. Вона представлена у двох варіантах:

  • 1,3% — для стаціонарного та мобільного термінала, NFC-мітки та QR-коду;

  • 1,5% — закріплена за сервісом прийому платежів LiqPay.

  • Розмір комісії фіксований і не залежить від типу картки. Якщо додатково підключити програмний PPO «Каса», його обслуговування також буде безкоштовним, а додаткова комісія не передбачена. Завдяки цьому еквайринг від ПриватБанку — це оптимальне платіжне рішення для власників бізнесу будь-якого масштабу.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.