Тернополянин змінив ім’я та прізвище, які ледь вміщаються в ІD-картці

Тернополянин змінив ім’я та прізвище, які ледь вміщаються в ІD-картці
У Тернополі живе чоловік, який змінив свої паспортні дані. Тепер його прізвище та ім’я – це сто літер, які ледь вміщаються на ID-картці: Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.

Про це йдеться у сюжеті "Т1 Новини".

Тернополянин впевнений, що все зробив правильно.

Показувати своє обличчя чоловік відмовився, каже не хоче привертати увагу людей, але вирішив розповісти свою історію.

Чоловік зважився змінити паспортні дані ще у 24 роки, тобто у 2010 році. Наголошує, якби міг – зробив би це раніше. За словами чоловіка, спочатку у нього було кілька варіантів, як змінити свої паспортні дані. Наразі він змінив документи вже вчетверте і щоразу ім’я та прізвище ставало довшим.

"Підтекст у тому, що я ніби Володимир (тобто я хочу бути в мирі зі всім). А друга частина означає, що я до всього серйозно ставлюся, а грім, град, означають, що намагаюся дати опір всьому", – каже Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.



Комбінувати прізвище та ім’я чоловікові допомогла інформація у вікіпедії. Наголошує, якби можна було б, то зробив би особисті дані ще довшими. Зокрема прізвище планував зробити на 70 символів.

"Відкрив вікіпедію, почав комбінувати, з основних частин забрав ім’я і додав суфікс «лав», переніс його у кінець. Якби була більша кількість символів у реєстрі, а так зараз максимум 50, то в мене так і є 50 з дефісом", – додає чоловік.

Друзі вже звикли до такого незвичного імені, проте скорочують його до «Бронік» або «Бронівогневладислав». Також немає запитань до тернополянина і в банківських установах. Чоловік переконує, основна мета зміни особистих даних – показати, що у нього є свобода вибору. Попри свій вибір слід батька у документах тернополянина все ж залишився. Зокрема у графі по-батькові і досі є напис «Миколайович».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довідку не вимагали перед тим як змінював ім я? Якщо ні, то даремно.
Відповісти
Останні новини
Тернополянин змінив ім’я та прізвище, які ледь вміщаються в ІD-картці
03 жовтень, 2023, 17:45