Доходи Арестовича під час війни порахував Forbes

Доходи Арестовича під час війни порахував Forbes
Скільки може заробляти колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович і як популярність вплинула на його доходи, підрахувало видання Forbes.

Повномасштабне вторгнення країни-агресора росії не лише підвищило упізнаваність Арестовича, а й у рази збільшило кількість його аудиторії у соцмережах. До 24 лютого 2022 року у нього було 146 тис. підписників на YouTube-каналі — зараз їх понад 1,7 млн, не зважаючи на останні проросійські висловлювання екс-радника Банкової.

Арестович також мав власний сайт з «семінарами» та «лекціями» на теми від виховання дітей до «читання» мови тіла. Для порівняння, у вересні 2021 року одне із таких відео дивилися 68 людей, а у січні 2023 року «Семінар про мужність: важко бути Богом» відвідали 668 слухачів.

Подібні семінари Арестович проводить 5−7 разів на місяць. Кожен з них коштує від 1300 грн до 1800 грн, а відвідує від 330 до 900 учасників. Це приносить 14−36 тис. дол.

Окремий продуктом є приватні консультації. Зазвичай, вони тривають годину-півтори і коштують в середньому 3 тис. дол.

Засновник агентства WhyNot? Enot Євген Талер вказав, що YouTube-канал Арестовича спокійно може генерувати понад 15 млн переглядів щомісяця, що дає йому можливість отримувати понад 20 тис. дол. щомісяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.