Освітній скандал на Волині: як покарали чиновників. ДОКУМЕНТ

Освітній скандал на Волині: як покарали чиновників. ДОКУМЕНТ
Чиновників, з вини яких в селі Осівці Камінь-Каширського району розгорівся освітній скандал, покарали доганами.

Нагадаємо, місцеві батьки відмовилися відпускати дітей 1 вересня на навчання в аварійне приміщення. Тільки після повідомлень у ЗМІ, що Кабінет Міністрів розпорядився виділити кошти на зведення нової школи, поступилися. Але пообіцяли: якщо з березня будівництво не почнеться, знову вдадуться до протесту, - пишуть Вісті Каменя.

7 листопада депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик отримав відповідь від прокурора Волинської області Андрія Параки на депутатське звернення щодо порушення прав учнів у діяльності школи.

Андрій Парака повідомив наступне: "На усунення порушеннь прав дітей,які навчаються у загальноосвітній школі І-ІІ ступенів с.Осівці Камінь-Каширського району , на здобуття освіти та безпечні і нешкідливі умови навчання , прокуратурою області 06.09.2013 року голові Волинської обласної державної адміністрації внесено подання, за результатами розгляду якого заступника голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Андрія Михалика, начальника відділу освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктора Пася притягнуто до дисциплінарної відповідальності. А саме, як зазначено у відповіді, за неналежне виконання службових обов’язків розпорядженням голови РДА від 30.09.2013 зазначеним чиновника оголошено догану".

Окрім того, за неофіційною інформацією, пише видання, стало відомо, що заступника голови РДА, який відповідає за освітні питання, незабаром збираються звільнити з посади.

"Як саме покарано обласних чиновників (а про це також ішла мова під час "осівцівських подій") наразі невідомо, - констатує видання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Освітній скандал на Волині: як покарали чиновників. ДОКУМЕНТ
16 листопад, 2013, 13:13