Юні танцівниці з Волині перемогли на всеукраїнському хореографічному конкурсі. ФОТО

Юні танцівниці з Волині перемогли на всеукраїнському хореографічному конкурсі. ФОТО
Танцювальний колектив народного танцю "Калинонька" при Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів під керівництвом Василя Юрчука вдало виступив на Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва "Золотий вінець Терпсихори".

Конкурс відбувся у місті Рівне, - йдеться на сайті Горохівської міської ради.

Цей конкурс був особливим за своєю значущістю, оскільки в ньому взяло участь 12 молодих талантів з Горохівщини, які змагалися з 30 колективами з різних куточків України. Молоді артисти привезли з собою не лише ентузіазм та енергію, але й неймовірну хореографічну майстерність та колоритний сценічний образ, що вразив журі та глядачів.

Виступ "Калиноньки" отримав високу оцінку журі, а аплодисменти глядацької зали зібралися гучні й довгі. Вся увага була спрямована на конкурсний танок під назвою "Полька". Танець вразив своєю енергією та виразністю, і колектив був нагороджений дипломом лауреата ІІІ ступеня. Ця перемога - вже друга в арсеналі "Калиноньки". Перша перемога вдалася їм літнього сезону, на ІІ Всеукраїнському мистецькому конкурсі "Прикарпатські самоцвіти", який відбувся у місті Яремче.

Керівник колективу, Василь Юрчук, виражає задоволення результатами своїх вихованців. Він також вірить в майбутнє "Калиноньки" і переконаний, що перед ними стоять ще багато світлих перспектив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.