У парку Луцька встановили нову скульптуру. ФОТО

У парку Луцька встановили нову скульптуру. ФОТО
У Центральному парку культури і відпочинку Луцька встановили нову скульптуру. Береги річки Стир віднедавна прикрашає робота Євгенія Примаченка «Возз’єднання».

Експозиція включає три окремі скульптури – фігура чоловіка з одного боку та фігури жінки й дитини з іншого. Висота центральних фігур – понад три метри. Їх виготовили з кортенівської сталі, - повідомляє ІА Волинські новини.

За задумом автора, скульптура символізує повернення українських захисників додому, сімейні цінності та оптимістичні перспективи України. Чоловік возз’єднується з родиною, яку тривалий час не бачив через криваву війну, що розпочала росія.

Роботи зі встановлення провели коштом благодійників. Скульптура розташована в кінці головної алеї парку, одразу за східцями, що ведуть до пляжу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце вам рівень культури, художнього смаку керівництва міської ради ! Якби хоч вміли то робити ! З проспекту зробили вуличку із заторами і з розміткою, як бик пос&яв. А людям, дійсно, нема де по&цяти, бо в місті не облаштували ні одного громадського туалета. З гнідавським смородом не можуть справитися. По котельні на Карбишева із ярих критиків перетворилися в ярих прибічників расхітітєлєй соціалістічєской собствєнності. На нове будівництво наклали мораторій. З книжкових магазинів і бібліотек поробили гинделики. На сесіях для проформи тільки бездумні звернення приймають ! І тішать себе думкою, шо отакими скульптурами привернуть на свій бік виборця ! Глибоко помиляєтесь !
Відповісти
В Луцьку є опришки, які вже не раз в парку то ліхтарі і камери розбивали, то лавки і смітники перевертали у рови з водою !За лавки, смітники і ліхтарі їм дійсно треба по с&аці надавати, а за таку іржаву залізяку - нічого й не буде !Тим більше, шо лавки на балансі, а той металобрухт -нічийний та ще й встановлений без дозволу !
Відповісти
Ви кажете,що був конкурс на створення скульптури серед професійних скульпторів міста?






Відповісти
А чому в парку Лесі Українки немає жодної скульптури відомого скульптора України і світу
лучанина Василя Рижука???



Відповісти