Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається з дружиною

Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається з дружиною
Лідер гурту “Скай”, відомий український співак Олег Собчук розлучається з дружиною Марією після 20 років шлюбу.

Про це в Instagram повідомила сама Марія. Зокрема, вона натякнула, що причиною такого рішення стало те, що між ними були токсичні стосунки. Якщо ж раніше лише вона з цим стикалася, то тепер їхні діти почали від цього страждати, передає ТСН.

“20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проєктується на дітей”, – написала Марія.

Згодом жінка показала листування з Олегом Собчуком. Слова, які пише музикант колишній дружині, просто шокують. Він називає її “невдячним створінням”, погрожує, що забере квартиру.

“Ось так реагує аб’юзер, коли ти починаєш говорити правду про нього. Вперше за 20 років! Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро”, – прокоментувала Марія.

Зазначимо, Олег Собчук і його дружина Марія перебували у шлюбі 20 років. Разом вони виховують двох дітей – доньку Тетяну (2003 рік) та сина Арсена (2009 рік). Музикант раніше й не раз розповідав про кризи в його шлюбі і про те, що був на межі розлучення. Однак раніше парі вдавалося впоратися з проблемами.

“Авто не купляю тобі через твій язик і обзивання мене пустишкою. Будеш продовжувати – лишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але по твоєму відношенню – вже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися”, – писав Олег Собчук.

Марія Собчук вже прокоментувала такі слова колишнього чоловіка в її бік. Колишня дружина артиста зазначила, що саме так відреагував “аб’юзер”, коли вона вперше почала розповідати правду про те, що відбувалося в їхньому шлюбі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається з дружиною
29 листопад, 2023, 01:35