В Україні почали по-новому видавати повістки

В Україні почали по-новому видавати повістки
У Запоріжжі вже три дні поспіль працівники військкоматів по-новому видають повістки.

Вони разом з представниками "Муніципальної варти" роблять поквартирний обхід військовозобов'язаних, під час якого працівники ТЦК виписують повістки. Подробиці цих обходів розповів перший заступник міського голови Олександр Власюк, - пише Газета ua.

"Йде війна, а наш прямий обов'язок - допомагати ЗСУ, до яких відносяться ТЦК. Є основне завдання - оповіщення тих чоловіків, які повинні з'явитись до ТЦК та звірити там свої дані. Йдеться про чоловіків, які протягом дії військового стану з якихось причин не з'явилась у ТЦК", - каже Власюк.

До цього додає, що представники міської ради не мають вручати повістки та залучені для того, щоб можливі словесні конфлікти не перетворювали у бійки.

"Ми цього і не робимо, не вручаємо повісток. Це - повноваження ТЦК. Наше завдання - охорона громадського порядку. Це не шпигунські ігри, немає на меті комусь вибивати двері. Ні в якому разі. Все це ми довели до відома керівників ОСББ", - наголосив він.

Те, що працівники "Муніципальної варти" не видавали та не видають повісток, повідомило у Facebook комунальне підприємство.

"Ми маємо право лише забезпечувати громадський порядок під час роботи Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки оповіщення військовозобовʼязаних на території міста Запоріжжя", - уточнили там.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні почали по-новому видавати повістки
02 грудень, 2023, 03:41