Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 14 – 17 грудня

Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 14 – 17 грудня
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка запрошує лучан та гостей міста на перегляд вистав.

Цього тижня на сцені розгортатимуться історії у стилі Ромео та Джульєтти та грошові перепетії із «шахрайками». Найменших глядачів з нетерпінням чекатиме Попелюшка.

Пропонуємо огляд вистав, які артисти підготували для поціновувачів театрального мистецтва з 14 до 17 грудня.

У четвер, 14 грудня, о 18:00 на камерній сцені театру – драма-комедія «Академія сміху» Кокі Метані у постановці заслуженого артиста України Василя Гриба.

Талановитий драматург написав для театру комедію «Академія сміху» (за мотивами Шекспірівської трагедії «Ромео і Джульєтта»). Цензорка Токійського відділу поліції вимагає від автора виконати неможливі та безглузді умови, намагаючись цим примусити його відмовитись від своїх принципів. Сім днів драматично-комедійних раундів боротьби, і, зрештою, несподіваний фінал.


Квитки на вистави можна купити у касі та адміністраторів, а також на сайті театру.

У неділю, 17 грудня, о 12:00 – мюзикл «Попелюшка» Вікторії Васалатій, музика Вікторії Васалатій та Юрія Кондратюка за Шарлем Перро. Режисер-постановник – Ярослав Ілляшенко.


Красива історія, яка зачарує яскравими героями, чудовими піснями та запальними танцями! Сюжет, очевидно, усім знайомий з дитинства, проте тим цікавіше! Дозвольте улюбленій казці ожити на сцені!

У неділю ввечері, о 17:00 – комедія «Шахрайки» Наталії Уварової. Режисерка-постановниця – заслужена артистка України Світлана Органіста.


Не в грошах щастя? Певна річ, але коли тебе обклали штрафами і ось-ось виселять з квартири, а грошенят залишилось хіба на чашку кави зі стіка, як не крути, а кілька сотень, а то і тисяч доларів від американської мільйонерки можуть стати єдиним шансом на порятунок... От тільки те, що видавалося, як насіння лущити, поступово перетворюється на справжню гру з високими ставками, а кількість гравців усе збільшується.

Стежити за репертуаром Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театр імені Тараса Шевченка можна також у соцмережах:
☑️ YouTube
☑️ Facebook
☑️ Іnstagram
☑️ Viber
☑️ Telegram
☑️ SoundCloud


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.