На пішохідному переході у Луцьку, де автівка збила дитину, встановлять світлофор

На пішохідному переході у Луцьку, де автівка збила дитину, встановлять світлофор
Пішохідний перехід на вулиці Львівській у Луцьку, де тиждень тому автівка збила десятирічну дівчинку, зроблять регульованим.
Кнопковий світлофор планують облаштувати біля обласного тубдиспансеру, розповів Суспільному Луцький міський голова Ігор Поліщук. Нині триває підготовка документів і тендерних процедур.

"Будемо робити світлофор на вимогу, кнопковий. Такий, як стоїть на вході у Центральний парк. Його облаштують за місяць: плануємо це зробити в першій половині 2024 року", — розповів Ігор Поліщук.

З його слів, також за кошти приватного інвестора вдалося домовитися про встановлення світлофора в районі проспекту Відродження на повороті вулиці Максима Кривоноса, що в селі Липини.

Зі слів мами 10-річної дівчинки, яку 16 грудня збила автівка на пішохідному переході, станом на 22 грудня її стан стабільно важкий.

"Маргаритка ще не вийшла з медикаментозного сну. Відкриває очі, на половину, рухає руками, ногами. Вона лежить в реанімації, без свідомості, чекаємо коли вона прийде до свідомості", — додала мама дівчинки Оксана Мицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На пішохідному переході у Луцьку, де автівка збила дитину, встановлять світлофор
22 грудень, 2023, 23:49