Оприлюднено рейтинг громадського транспорту: на якому місці Луцьк

Оприлюднено рейтинг громадського транспорту: на якому місці Луцьк
В Україні проаналізували ситуацію із громадським транспортом. Опитування проводили у 29 містах країни. Луцьк посів 4-те місце.

Рейтинг складено сайтом medium.com.

Аналітики враховували зручність, швидкість та доступність. Луцьк лише трішки не дотягнув до трійки лідерів.

"У Луцьку було проведено цікаві реконструкції вулиць, зокрема проспект Волі з грамотним облаштуванням велоінфраструктури та збереженням озеленення. Відкрито численні маршрутів у прилеглі селища Луцької ОТГ.

Луцька міська рада оголосила тендер на закупівлю 30 нових тролейбусів, 6 з яких будуть із подовженим автономним ходом. Також місто стало другим після Вінниці, яке почало використовувати тролейбуси Соляріс, надійшли 4 закуплених б/в тролейбуси з Любліна. Окрім цього було проведено капітальний ремонт тролейбусу бортовий номер 49. Досить чудовий рік для міста, наступний буде ще цікавіше із новим надходженням транспорту", - аргументують автори дослідження.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відверто четверте із чотирьох останніх, особливо коли зважити звичний курячий сон від транссіті, коли їх автобуси валять до гаражу уже о 20, а про депо, у котрому рогачі звично штовхаються по зупинках затято переслідиючи один одного, уже й згадувати ніяк
Відповісти