На Волині чоловік викрав у товариша авто і потрапив на ньому у ДТП: як його покарав суд

На Волині чоловік викрав у товариша авто і потрапив на ньому у ДТП: як його покарав суд
У селі на Турійщині п’яний чоловік поцупив авто товариша та потрапив на ньому в ДТП, унаслідок якого машина згоріла.

За це Турійський районний суд присудив чоловіку три роки тюрми, але замінив покарання іспитовим строком, передає ІА Волинські новини.

Інцидент стався 14 жовтня 2023 року в селі Гаруша. Місцевий житель Костянтин К. того дня разом зі знайомим вживали алкогольні напої у місцевому магазині. Згодом чоловік сказав, що йде додому. Проте коли вийшов з магазину, то побачив на узбіччі ВАЗ товариша. Скориставшись тим, що власник залишив ключ у замку запалювання, обвинувачений завів авто та поїхав у сусіднє село.

Проте далеко заїхати йому не вдалося: виїхавши з села, чоловік заснув за кермом та з'їхав у кювет. Внаслідок пошкоджень авто загорілося.

Власник автівки, своєю чергою, у суді розповів, що побачив пропажу через 15 хвилин після того, як знайомий пішов додому. Згодом, знайшовши Костянтина К. біля будинку культури, він побачив червоне сяйво за селом: то горів його автомобіль. Чоловік зазначив, що претензій до обвинуваченого не має, бо той повністю відшкодував йому збитки.

Суд визнав Костянтина К. винним і призначив йому чотири роки в’язниці, але замінив покарання на три роки іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.